Pere Llopart: “Enguany tindrem, altre cop, una verema curta”
L'enòleg i responsable de producció de Llopart parla de la collita als cellers Corpinnat, de…
Pere Llopart: “Enguany tindrem, altre cop, una verema curta”
L'enòleg i responsable de producció de Llopart parla de la collita als cellers Corpinnat, de…
Vins de productors de proximitat, formatges i embotits artesans. Aquesta és, a grans trets, l’oferta…
La DO Terra Alta marida les primeres jornades de l’arròs del Delta de l’Ebre
LA DO TERRA ALTA MARIDA LES PRIMERES JORNADES DE L’ARRÒS DEL DELTA DE L’EBRE …
La DO Montsant arrenca una nova verema prematura i que es preveu més curta de l’habitual
La Denominació d’Origen Montsant posava en marxa oficialment la seva verema 2024 la tercera setmana d’agost,…
XXXV Jornada d’Agricultura a Prada: Viticultura d’alçada i canvi climàtic als Països Catalans
El 19 i 20 d'agost es va celebrar la 56a edició de la Universitat Catalana d’Estiu.…
ENTRERVISTA: “Fem sortir els enòlegs dels seus cellers” Tast Vertical
Aquest Agost, Pere Campos va asistir al programa Tast vertical conduit per Empar Moliner a…
AMB 770.000 QUILOS COLLITS, LA DO TERRA ALTA PREVEU UNA VEREMA INFERIOR A LES DARRERES CAMPANYES
La verema a la Denominació d’Origen Terra Alta va arrencar fa un parell de setmanes…
Resultats del concurs de vins de la DO Conca: els podis, per categories
Aquest dissabte 24 d'agost s'han donat a conèixer les medalles d'or, plata i bronze de…
Aconsegueixen produir sucs de préssec i raïm més saludables reaprofitant els residus del vi
La URV i l’IRTA col·laboren en el desenvolupament d’un suc funcional utilitzant les mares del…
AGROVIN LANZA EL PRIMER LIBRO SOBRE POTENCIAL REDOX EN ENOLOGÍA
Se trata de la única publicación que existe actualmente en torno a esta materia y…