Exitàs i rècord d’audiència. La dotzena edició dels Premis Vinari, presentada pel Mag Lari, ha estat, de…
FIVIN convoca la segunda edición de las Ayudas de Investigación “VINO, NUTRICIÓN Y SALUD”
La convocatoria de 80.000 euros tiene por objeto fomentar proyectos de investigación en España que…
El brandi Torres 15 i el pisco El Gobernador obtenen també doble medalla d'or en…
PRESENTACIÓ DE LA 17a EDICIÓ DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA
La Guia de Vins de Catalunya celebra el pròxim dilluns 14 d’octubre la seva popular Festa dels Millors Vins coincidint…
La Denominació d’Origen Montsant torna a Barcelona amb la seva experiència gastronòmica d’alt nivell: Les Nits de la DO…
La recerca del Departament d’Enginyeria Química de la URV forma part d’un projecte europeu per…
Ens plau anunciar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta d’Alfactec, una…
MASILVA renova el patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
A M.A.SILVA, operem a l'avantguarda de la indústria del suro, alineant les nostres activitats amb…
Salustià Álvarez, DOQ Priorat: “La sequera és més dràstica que la fil·loxera”
El president de l'entitat del vi prioratina parla a VADEVI de l'excepcionalitat que viu el…
Pedro Muñoz a VADEVI: “El Brut Rosé Millésimé agrada molt al mercat japonès”
El director tècnic i enòleg del celler Roger Goulart parla del millor escumós rosat jove dels…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 69
- Go to the next page