Nit de l’Enologia 2016 (Hotel PortAventura de Vila-seca)

El divendres 15 d’abril de 2016, i després de la celebració del XXVII Congrès Anual, tenia lloc a l’Hotel PortAventura de Vila-seca la Nit de l’Enologia que va reconèixer la tasca de Pere Miró Aguadé, Lluis Tolosa Planet i Pere Sans Suñé.

Acabat el XXVII Congrés Anual de l’Associació Catalana d’Enòlegs, icom a cloenda de la jornada es celebrà la Nit de l’Enologia patrocinada com cada any per Verallia i que va comptar amb el duet Coverh que va amenitzar tant el tast de benvinguda com del sopar.

Els premiats de l’edició 2016 han estat:

Pere Miró Aguadé, president i fundador de Vermut Miró com ‘l’enòleg amb la millor trajectòria professional’. Malauradament, Miró va morir, als 76 anys, tot just uns dies abans que li fos entregat el guardó que, per tant va arribar a títol pòstum.

Lluis Tolosa Planet va rebre el premi que distingeix ‘la labor dels mitjans de comunicació’ per la seva tasca en la difusió de la cultura del vi. És sociòleg i escriptor, compta amb més de 10 llibres publicats i nombrosos premis nacionals i internacionals

Pere Sans Suñé, de 93 anys, rebia el premi a ‘l’enòleg sènior’. Dedicat al món de l’enologia, ha treballat com assessor d’enologia en moltes empreses del sector.

 

>> Invitació Nit de l’Enología 2016