Maria Martí protagonitza un tast sorprenen al Club de Tast

Maria Martí protagonitza un tast sorprenen al Club de Tast

La sessió del Club de Tast que es va celebrar el passat dia 29 d’abril va viure una sessió excepcional amb la participació de la Maria Martí, enologia, tecnòloga dels aliments, alumni URV i membre de l’ACE-CEEC, que actualment exerceix com a directora adjunta del Celler Mascaró.

Amb una mirada rigorosa i alhora creativa, Maria Martí va guiar els assistents en un recorregut sensorial que va tenir com a protagonista la varietat parellada. Va explicar les singularitats d’un celler que fa productes tan diferents com cava, vermut o destil·lats. Ho va fer mentre es tastaven una mostra d’aquests productes, tots ells elaborats amb Parellada.

Els participants del Club de Tast van poder gaudir del cava Pure, un brut nature reserva de guarda superior, el vermut Siset Blanc-Formula Gin, guardonat amb la medalla d’or en la categoria de vermuts blancs dels últims Premis Vinari i, per últim, el seu Brandi Vintage de Parellada.