MAGUSA, maquinaria vinícola. Torna a patrocinar l’ACE – CEEC

MAGUSA, maquinaria vinícola. Torna a patrocinar l’ACE – CEEC

LA NOSTRA HISTÒRIA

Tot va començar amb Maquinària Gual als anys 70 amb la instal·lació i reparació de maquinària vinícola. Va ser l’origen d’una idea de negoci visionària: intentar aconseguir un major avenç tecnològic per obtenir-ne una total satisfacció dels nostres clients. Aquest fou l’inici d’una història de superació i d’èxit!

La curiositat de millora és un adjectiu que sempre ens ha acompanyat:

  • 1.978 – Creació i fabricació de disseny propi d’estrènyer de rodets de cautxú: Estruixadores EG, EGF i C88.
  • 1.980 – Fabricació de disseny propi de diferents tipus de bomba: Bombes helicoïdals BG i BGT.
  • 1.982 – Creació i fabricació de disseny propi de Tolvas de descàrrega a acer inoxidable: Tolves Comput.
  • 1.984 – Fabricació de disseny propi de desrapats: Desrapats DG.
  • 1.986 – Creació i fabricació de disseny propi de la vàlvula de 3 vies.
  • 1.997 – Ampliació de divisió amb la fabricació pròpia de dipòsits en acer inoxidable

El terme fabricació sempre present fins al dia d’avui, ho hem combinat amb un servei tècnic post venda, per oferir tota la tranquil·litat a els nostres clients.

L’any 2002, l’empresa pateix un canvi generacional: Neix MAGUSA. Això ens porta a ampliar la nostra estructura amb un canvi d’ubicació, en un espai més gran i que ens permet augmentar la nostra capacitat productiva. La inquietud per altres sectors i la nostra experiència ens porta a la incorporació una nova divisió: Sector oleícola.

Des de l’any 2002 fins avui hem continuat ampliant els nostres productes de fabricació pròpia, afegint a la nostra gamma: Taules de seleccion, Cintes transportadores, Bombes peristàltiques i més recentment bombes com Estale Mag i Trëbole.

LA NOSTRA FILOSOFIA

“El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanya campionats”. Michael Jordan L’esforç de tot un equip juntament amb la tecnologia més avançada ens permet dur a terme tot el procés productiu: Des del disseny de la peça fins a la seva fabricació i poder adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client.

 

C/ Enología, 3-4polígono Industrial Domenys II08720 – Vilafranca del Penedés

+34. 93 892 26 98

magusa@magusa.es