La nit de l’enologia més especial: 40 anys de l’Associació Catalana d’Enòlegs

Estem encantats d’anunciar-vos la celebració de La Nit de l’Enologia, que aquest any té un significat especial, ja que commemorem els 40 anys de la nostra Associació, i ho fem gràcies a la confiança de tots i totes vosaltres. Més de 350 associats i associades que han passat a formar part del col·lectiu dels enòlegs.

Des del 1984, any de la nostra fundació, i gràcies a un grup d’enòlegs i enòlogues que van decidir constituir aquesta Entitat, mai no hem deixat d’evolucionar per oferir uns serveis de qualitat.
Hem crescut junts i ens hem transformat amb els temps fins a convertir-nos en l’entitat que som avui. Una entitat professional i sòlida de la qual formeu part.

És un orgull compartir amb vosaltres la nostra evolució per adaptar-nos a allò que som avui, i sobretot al futur al qual aspirem junts. Una Entitat que creu en la força de la unió com el motor que ens impulsa, de manera conjunta, cap a nous objectius comuns.

Aquesta fita marca quatre dècades de treball i dedicació compartida entre tots nosaltres, i volem celebrar-ho amb una jornada excepcional. Enguany, La Nit de l’Enologia inclourà una taula de debat d’expresidents de l’Associació, per recordar la nostra trajectòria i moments clau de la nostra història i visionar cap al futur de la nostra Associació.

Us proporcionem els detalls de l’esdeveniment:
Data: 7 de juny de 2024
Horari: 18:30 a les 00:00 hores
Lloc: Celler i Castell de Vila-seca

Podeu consultar aquí el programa provisional. Estem treballant en la versió definitiva i en el formulari d’inscripció, que us farem arribar aviat.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta fita històrica i per formar part del nostre col·lectiu.