La DO Terra Alta acompanya un any més els Premis de Periodisme Ramon Barnils

 

La Denominació d’Origen Terra Alta tornarà a maridar un any més la Gala de Lliurament dels Premis de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils. La vuitena edició d’aquests premis se celebra aquest dimecres 21 de desembre al Born Centre Cultural i de Memòria de Barcelona.  

Durant la gala de lliurament dels premis, que van néixer amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació entre els professionals en actiu, així com entre els estudiants de periodisme, es farà entrega dels guardons en les dues categories que els conformen: obres publicades en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin temàtiques diverses en qualsevol territori dels Països Catalans. Els vins de la DO Terra Alta acompanyaran als guardonats, posant el punt final a la celebració. 

El Premi Ramon Barnils, convertit ja en tot un referent dins el sector, és una iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils per promoure la informació documentada i contrastada. Amb la celebració d’aquesta gala es busca crear un punt de trobada per als periodistes catalans i un marc per a la reflexió sobre el periodisme d’investigació i la situació que viu la professió avui en dia.