INTECPRO SOLUTIONS, nou patrocinador de l’Associació Catalana d’Enòlegs

Ens plau anunciar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta de INTECPRO SOLUTIONS, una empresa de reconegut prestigi en el nostre sector que compartirà amb nosaltres els nostres projectes i activitats.

Els donem les gràcies i és un plaer tenir-los amb nosaltres. A continuació més informació sobre l’empresa.

 

Intecpro Solutions és una empresa especialitzada en el disseny, fabricació comercialització de maquinària a mida, línies de producció, sistemes d’embotellat i mecanitzats. Amb una forta especialització en el sector vitivinícola i d’escumosos,
Intecpro Solutions també proporciona solucions integrals en sectors com l’alimentari, químic, farmacèutic i altres indústries, adaptant-se a les necessitats específiques de cada client.

L’empresa va sorgir de Rubio Julve, una empresa familiar amb una llarga tradició en el manteniment de maquinària. Des del 2015, vam començar a especialitzar-nos en el disseny de maquinària, perfeccionant les nostres habilitats amb la creació de
dispositius cada vegada més funcionals i tècnicament mes avançats. L’any 2019, vam fer un salt qualitatiu, transformant-nos en Intecpro Solutions. Ara, dedicant-nos a proporcionar solucions a mida que s’ajusten a les necessitats dels nostres clients,
aprofitant la nostra experiència acumulada en el manteniment i optimització de processos de producció. L’evolució d’Intecpro Solutions ha sigut molt positiva, però encara hem d’explotar tot el potencial que tenim. Amb la creació d’Intecpro & Solutions, els clients han vist una modernització d’imatge i del ventall de productes a oferir.

Actualment, gràcies a la incorporació de nous partners podem oferir a un client qualsevol tipus d’accessori per les seves línies de producció, així com solucions a mida. L’objectiu de futur de l’empresa és consolidar-nos dins del sector de la fabricació i
comercialització d’equips per l’elaboració i envasat de vins i escumosos amb les nostres marques i partners. Volem ser un referent a Catalunya i la resta de la Península.  Avui dia donem cobertura de les representacions dels nostres partners a les comunitats Autònomes de Catalunya, País Valencià i Aragó. Així mateix la nostra marca de fabricació de màquines, DEGORG Machines, té presència a tota la Península Ibèrica.

SERVEIS QUE OFEREIX INTECPRO
● Assessorament personalitzat: proporcionem assessorament personalitzat en els diferents processos industrials de producció. Ens adaptem a les necessitats de cadascun dels nostres clients.
● Compra-venda de maquinària: comptem amb una àmplia experiència en el sector vitivinícola. Oferim diferents tipus de maquinària per cellers i per altres sectors, destaquem principalment en sistemes d’embotellament, transport i emmagatzematge. Venem tant màquines dissenyades per nosaltres (Degorg Machines) com màquines dels nostres partners (Fimer, P.E.LABELLERS, Tardito, OMA, Enoveneta, Vision Quality, Jesmatec, Demptos i François Frères Tonnellerie / Foudrerie).
● Línies de producció i sistemes de transport: estem especialitzats en el disseny, construcció i implementació de línies d’embotellat, transportadors, sistemes de traspàs i altres accessoris relacionats.

● Disseny a mida: disposem d’oficina pròpia, cosa que ens permet oferir dissenys personalitzats en cadascun dels nostres projectes.

 

 

C/. França, 13 Pol.Ind. Can Ferrer I

08770 – Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) Spain

  1. 938912204

https://www.intecpro.net/