Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

30a Millésime BIO

Millésime BIO és EL mercat global líder per a professionals de les indústries de vi, sidra, cerveseria i licors orgànics. Propera edició del 30 i 31 de gener a l'1 de febrer de 2023 al Parc des Expositions de Montpeller. La sessió digital tindrà lloc una setmana abans de la fira, del 23 al 24 […]

Curs presencial: Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

D’acord amb el DECRET 61/2015, de 28 d’abril, sobre els productors i operadors de mitjans de defensa fitosanitària de Catalunya i les Agrupacions de defensa vegetal, els aplicadors i el personal de les empreses dedicades als tractaments amb plaguicides han d’haver superat cursos de capacitació homologats. Cal disposar del carnet de nivell bàsic sempre que […]

Barcelona Wine Week

6 - 8 FEBRERO 2023 BARCELONA - RECINTO MONTJUÏC Barcelona Wine Week | Descubre la mejor añada del vino español

Curs de formació a distància: Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Aquest curs ofereix una formació general i específica sobre l'ús i la manipulació de productes fitosanitaris, que permet, alhora, obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell qualificat que exigeix la normativa vigent (DECRET 61/2015, de 28 d’abril). Els estudiants faran tot el curs a distància (a excepció de la sessió […]

Wine Paris & Vinexpo Paris 2023

Del 13 al 15 de febrer de 2023, París acollirà tot el camp de vins i licors, tant productors com visitants professionals, durant 3 intensos dies de reunions clau, converses emocionants i cites de negocis a mida.   Tota la info a winepareis-vinexpo.vinexposium-connect.com

ENOMAQ

Saló Internacional de maquinària, tècniques i equips a la Fira de Saragossa.   Tota la informació a www.feriazaragoza.es

Curs presencial: Operaris de poda. Introducció a la poda de respecte

Aquest curs està destinat a aquells treballadors que volen perfeccionar la seva tècnica i entendre, amb més profunditat, les reaccions en el temps del cep; destinat a persones relacionades amb el sector agrari, en especial a operaris i productors agrícoles i  a persones que vulguin millorar en la poda. Al ser un curs de modalitat PRESENCIAL, […]

Jornada tècnica presencial. El conreu de l’olivera; des de la tradició al futur.

En aquesta jornada es tractaran els següents punts entre altres: varietats d’olivera a Catalunya des del punt de vista de la prospecció, de la  caracterització i de les DOPs, s’explicaran els factors  agronòmics crítics per la  qualitat de l’oli, s’aprofundirà en el  món dels cultius superintensius, i es donaran a conèixer les noves varietats d’olivera,  […]

Jornada vinya extensió agrària

A través de formulari: Inscripcions Per a més informació: Sr. José Antonio Gil Santos Tel.: 627 482 505 A/e: jgilsantos@gencat.cat