Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

La comunicació, inevitable per sentir el vi”, sisena sessió del cicle “La Ciència del Vi

Descripció "La comunicació, inevitable per sentir el vi" Xerrada a càrrec de Ruth Troyano, periodista i autora de la col·lecció de llibres Retrats de Vi (URV), i tast de dos vins de la DO Montsant. Viatgem per Catalunya per conèixer diferents iniciatives culturals que posen el vi al centre, perquè més important que saber-ne, és sentir-lo. Des d'una llibreria […]

JORNADA TÈCNICA – Bag in Box: sostenibilitat, vida útil i procés d’envasat

Presentació El Bag-in-Box (BIB) és una solució innovadora i sostenible per a l'envasament dels productes vitivinícoles, gràcies a la seva petjada de carboni i a la llarga vida útil que proporciona. També és apta per altres productes com els sucs, l'aigua, l'ou líquid, els lactis, l'oli per a motors i els productes químics. En aquesta […]

JORNADA TÈCNICA – Situació actual dels artròpodes plaga de la vinya a Catalunya

Presentació Alguns dels insectes que afecten la vinya són importants pel seu dany directe, d’altres són els principals vectors de malalties. El canvi climàtic provoca canvis en la fenologia i composició d’espècies i també afecta l’adaptació de les plantes, les seves plagues i malalties. La disminució de l’ús d’insecticides, en part degut a l’èxit de […]

PROWINE Tokyo

Fair|ProWine Tokyo (prowine-tokyo.com)

Primavera DO Terra Alta – Jornada tècnica d’enoturisme

La jornada tècnica d’enoturisme serà dijous 18 a Horta de Sant Joan. Un programa que constarà d’una masterclass i, a continuació, una taula rodona amb turoperadors per compartir experiències entre els professionals del sector que hi participin de la jornada. Serà un acte destinat principalment als cellers de la Ruta del Vi de la DO […]

Primavera DO Terra Alta – Jornada professional

Com a colofó a tots els actes de la Primavera, arriba la tradicional jornada professional vinícola que la DO Terra Alta celebra a la comarca, i que enguany tindrà com a punt de trobada el Celler Cooperatiu de Gandesa. Una nova oportunitat perquè els cellers puguin presentar els seus vins directament als professionals de la […]

JORNADA TÈCNICA: Les cobertes vegetals en viticultura de muntanya”

Presentació La viticultura en zones de muntanya afronta diversos reptes, entre ells i el més important és la conservació del sòl. L’ús de cobertes vegetals esdevé una opció de maneig que permet lluitar contra l’erosió alhora que fa augmentar el contingut de matèria orgànica, el segrest de carboni i la biodiversitat. No obstant, existeix la […]