ENARTIS Renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs

  • Enartis renova un altre any la seva confiança amb l’Associació Catalana d’Enòlegs

Sobre Enartis
Enartis es va fundar el 2003 com a part del Grup Esseco, empresa familiar de quarta  generació. Enartis compta amb una llarga tradició en ser un dels principals competidors de la indústria de productes per a vinificació a nivell internacional. Treballem contínuament per a millorar els processos de celler i oferir un complet servei de suport i assistència tècnica al client. Enartis ha aconseguit establir relació amb més de 10.000 productors, a 50 països, oferint tant als cellers com als enòlegs una innovació i experiència inigualables per millorar la qualitat del vi i els processos de vinificació.

La nostra filosofia
Proporcionar als cellers de tot el món innovació i experiència, a través de productes enològics i del nostre suport tècnic per tal de millorar tant l’eficiència dels cellers com la qualitat del vi. Actualment, Enartis compta amb una xarxa internacional de persones que ha fet dels seus relacions amb els protagonistes del mercat del vi la clau del seu èxit i del dels clients. La presència directa als principals països vitivinícoles dels cinc continents, permet ampliar la visió del que passa al mercat i transferir informació i coneixement en temps real, posant-los a la disposició dels clients d’Enartis.

El nostre equip
A Enartis, el nostre equip de professionals treballa dia a dia amb entusiasme i dedicació juntament amb enòlegs dels cinc continents, compartint els seus coneixements tècnics i el seu experiència en vinificació. La nostra filosofia està basada en el principi de mantenir amb els nostres empleats la mateixa relació que mantenim amb els nostres clients.

Certificacions
Els nostres processos de fabricació estan rigorosament controlats i la qualitat dels productes està garantida. Les certificacions obtingudes al llarg dels anys, començant per la certificació FSSC 22000, permeten que els nostres clients treballin amb total tranquil·litat sabent que compleixen amb els estàndards de seguretat alimentària més estrictes. A més, la nostra Política de Qualitat Interna inclou la implementació del sistema ERP per lots, el que garanteix la integritat dels nostres productes durant el procés de producció i el assoliment dels resultats requerits al celler. El número de lot indicat a cada producte permet un seguiment precís: des de les matèries primeres utilitzades en la producció, els proveïdors i els magatzems de trànsit, fins al producte que arriba al client.

El nostre compromís continu
Enartis manté un compromís continu amb la investigació i el desenvolupament a través de la inversió de més de 2 milions d’euros cada any per continuar destacant pels productes innovadors i el servei d’assistència tècnica. Dediquem els recursos del nostre equip, de universitats i de nombrosos cellers de tot el món al compromís de crear-ne de nous productes per garantir la capacitat de satisfer les necessitats dels nostres clients. Hem desenvolupat valuoses sinergies al llarg dels anys amb enòlegs i productors a països amb fortes tradicions vitivinícoles com Itàlia, Espanya, Portugal, Europa Central, Estats Units, Argentina, Xile, Austràlia, Nova Zelanda i Sud-àfrica.

 

ENARTIS SEPSA S.A.U – División Enartis

C/ Jardines, 21 Polígono Lentiscares – 26370 Navarrete

Tel. +34 941 441 220

www.enartis.com