CORK SUPPLY, nou patrocinador de l’Associació Catalana d’Enolegs

Ens plau anunciar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta de CORKSUPPLY, una empresa de reconegut prestigi en el nostre sector que compartirà amb nosaltres els nostres projectes i activitats.

Els donem les gràcies i és un plaer tenir-los amb nosaltres. A continuació, una mica d’història de l’empresa.

Jochen Michalski va fundar Cork Supply el 1981 a la reconeguda regió vinícola del Nord de Califòrnia. Sota la pionera direcció de Jochen, Cork Supply ha assolit expandir la seva plantilla i operacions arreu del món, la qual cosa ha permès oferir servei i productes de qualitat així com compartir coneixements a nivell local als cellers de les principals regions vinícoles mundials.

Cork Supply ha esdevingut referent d’avantguarda durant més de quatre dècades als camps de la investigació i desenvolupament. Els nostres equips treballen diàriament en constant desenvolupament de noves maneres de millorar els nostres productes i serveis amb l’objectiu de garantir la satisfacció dels nostres clients. La passió per la innovació prové directament del nostre fundador, Jochen Michalski, veritable pioner en el concepte modern del control de qualitat del suro.

Cork Supply s’ha compromès a esdevenir el soci més fiable del sector més fiable del sector vinícola, oferint els millors productes del sector, compartint coneixements excepcionals i demostrant la seva passió per la qualitat i la satisfacció dels clients.