El 29 d’abril tindrà lloc una nova sessió del Club de Tast, amb una proposta molt especial.

El 29 d’abril tindrà lloc una nova sessió del Club de Tast, amb una proposta molt especial.

En aquesta ocasió, comptarem amb la presència de la Maria Martí, enòloga i tecnòloga dels Aliments, membre de l’ACE i CEEC, que ha treballat a Bodegas Bilbainas y Campo Viejo, a La Rioja, i que actualment està com a bodeguera i enòloga, acompanyant a Montserrat Mascaró, al Celler familiar Mascaró.

Mascaró inicia la seva activitat al 1946 de la mà de Narcís Mascaró, l’avi de la Montserrat. I des de llavors, es continua amb la tradició d’elaborar caves, brandis i begudes espirituoses respectant el que la natura els ofereix i les pràctiques artesanals i, des de fa un temps, ecològiques.

En aquesta sessió, es tastarà tres productes elaborats amb parellada, varietat característica de la zona vitivinícola del Penedès on es troba la Finca de Más Miquel, d’on ve gairebé tot el raïm que utilitzen al Celler. El cava Pure, un brut Nature reserva de guarda superior; el Siset blanc fórmula Gin Fusió, un vermut blanc elaborat amb Parellada, holandes d’ugni Blanc i destil·lat de ginebró; i un brandy vintage de Parellada. Una mostra de la singularitat i saber fer de la marca Mascaró.

Els associats i col·legiats que vulgueu assistir-hi us podeu inscriure enviant un correu ace@enolegs.cat. Un cop rebuda la sol·licitud, i sempre que l’aforament ho permeti, us confirmarem la plaça.

Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV.

Data: 29 d’abril a les 19 hores
Lloc: Sala de tast de la Facultat d’Enologia (C. de Marcel·lí Domingo, 1, Tarragona).