L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors.
L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors. Sense ells, ens…
L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors.
L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors. Sense ells, ens…
El president-degà de l’ACE-CEEC va assistir al 18è Subirats Tasta’l
El president-degà de l’ACE-CEEC va assistir al 18è Subirats Tasta’l: Mostra de vins, escumosos, gastronomia…
“La campanya de la resiliència”. Crònica de la verema 2023 a RECAREDO
A les portes del centenari de Recaredo, ens plau compartir amb vostè la crònica de la…
Josep Maria Albet (celler Albet i Noya): “A la Rioja els pagesos van amb Mercedes”
ENTREVISTA al propietari del celler Albet i Noya, una empresa familiar pionera a Catalunya en…
Els vins de la DO Terra Alta, amb els premis de periodisme Ramon Barnils
ELS VINS DE LA DO TERRA ALTA AMB ELS PREMIS DE PERIODISME RAMON BARNILS …
Més de 52.000 enoturistes, amb predomini del públic jove i femení, han visitat el Bages…
L’ACE-CEEC va mantenir el dia 22 de novembre una reunió amb el Sr. Miquel Iribarren,…
Barcelona Wine Week s’erigeix com la cita més exclusiva del vi espanyol de qualitat Després…
Nou èxit del Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2023
El divendres 17 de novembre, el Cava Centre de Sant Sadurní d’Anoia va acollir un…
El premi consta de dues categories, “Pedra Seca” i “Pedra Viva”, amb quatre guardons en…