Curs Presencial: Curs d’iniciació al tast d’olis (27/10 – 12/11 2025 )
L’objectiu d’aquest curs és donar als assistents les bases de coneixement que calen per tastar…
Curs Presencial: Curs d’iniciació al tast d’olis (27/10 – 12/11 2025 )
L’objectiu d’aquest curs és donar als assistents les bases de coneixement que calen per tastar…
Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de…
Curs presencial: Manteniment i maneig del tractor i les màquines motrius (16 /10 – 17/11 2025)
Aquest és un curs d’iniciació a la conducció de tractors; per tant va dirigit a…
Amb l’objectiu de disposar d’enòlegs amb perfil comunicatiu per representar el col·lectiu en tastos o…
Els associats/col·legiats que vulgueu inscriure-us disposareu d’un descompte.Per a més informació i inscripcions, consulteu aquí
Creen un procediment per imprimir etiquetes inclonables en taps de suro
Creen un procediment per imprimir etiquetes inclonables en taps de suro Investigadors de la URV…
Família Torres conclou la verema a Catalunya amb la varietat ancestral pirene, plantada al Prepirineu…
La DO Montsant presenta les seves novetats i noves anyades en una jornada professional a…
BIELSA RUANO, PREMI VINARI D’OR 2025 PEL SEU SOLISTA BRISAT La medalla d’Or categoria Brisats…
Rècord de la 30a Festa de la Verema del Bages Artés viu una Festa de…