7è Tast del Club de Tast “La reinterpretació de la identitat del cava”

En aquesta última sessió del Club de Tast que es va celebrar dimarts 20 de maig, l’Agustí Torelló, propietari d’AT Roca i membre de l’Associació va presentar el seu projecte i va explicar cap a on creu que han d’anar els escumosos de qualitat elaborats al Penedès. Amb una idea clara, representar la identitat del territori en cadascun dels productes elaborats. Uns productes elaborats amb raïm del Penedès, i de gestió ecològica, tractats al celler amb la mínima intervenció possible i una posterior llarga criança a la cava.
Els assistents van poder tastar cinc escumosos elaborats al celler de Sant Sadurní d’Anoia:
– Noguer Baix, un ancestral de parcel·la única del 2022.
– AT Roca Rosat Reserva 2023.
– Esparter, Macabeu de parcel·la única de 2017.
– Pedregar, Garnatxa negra de parcel·la única de 2017.
– Finca els Gorgs, Macabeu i Xarel·lo de 2014.
De la mà d’Agustí Torelló Sibill i la seva família, el projecte d’AT Roca neix l’any 2012 amb la voluntat d’aconseguir la màxima expressió de l’entorn de Sant Sebastià dels Gorgs.
AT Roca elabora escumosos sota la denominació Clàssic Penedès

