12 CELLERS DE LA DO MONTSANT A L’EDICIÓ D’ENGUANY DE PROWEIN DÜSSELDORF

  • 12 cellers de la Denominació d’Origen Montsant participen enguany a la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf del 10 al 12 d’aquest mes.

9 d’aquests cellers comptaran amb un estand propi: Acustic Celler, Cal Bessó, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Coca i Fitó, Josep Grau Viticultor, Terroir Sense Fronteres Venus la Universal.

 A més, la DO Montsant comptarà com cada any amb un espai propi integrat a l’estand de PRODECA i situat al pavelló Hall 11/C5-03, on els visitants a la fira podran trobar els vins de tres cellers més emparats per la DO: Bell Cros, Celler Laurona i Orto Vins.

ProWein és una fira destinada al públic professional de la restauració, l’hostaleria i el comerç. En passades edicions, la fira ha comptat amb més de 6.000 expositors d’una seixantena de països, i amb l’assistència de més de 60.000 professionals provinents de 133 països. Unes xifres que marquen la importància d’aquesta fira alemanya que continua sent un punt de trobada imprescindible per al sector.

mo