12 CELLERS DE LA DO MONTSANT A L’EDICIÓ D’ENGUANY DE PROWEIN DÜSSELDORF
12 cellers de la Denominació d’Origen Montsant participen enguany a la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf del 10 al…
12 CELLERS DE LA DO MONTSANT A L’EDICIÓ D’ENGUANY DE PROWEIN DÜSSELDORF
12 cellers de la Denominació d’Origen Montsant participen enguany a la fira ProWein, que se celebra a Düsseldorf del 10 al…
ENARTIS Renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
Enartis renova un altre any la seva confiança amb l'Associació Catalana d'Enòlegs Sobre Enartis Enartis…
El concert de Judit Neddermann a l’Església del Poble Vell de Corbera serà el tret…
Aquesta ampliació d’analítiques acreditades és fruit de la transformació de l’Institut Català de la Vinya…
L’INCAVI amb la col·laboració de la Delegació del Govern a Itàlia organitza una masterclass per…
El màster universitari en Begudes Fermentades et forma com a investigador i professional en l'àmbit…
MAGUSA renova el patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
MAGUSA, maquinaria vinícola. Torna a patrocinar l'ACE - CEEC MAGUSA és una empresa dedicada al…
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha convocat la XXIII edició del…
Segons l’anglès Tim Atkin, aquesta és la millor enòloga de Catalunya.
Tim Atkin, Master of Wine, atorga a Marta Casas de Parés Baltà el premi al…
A continuació un recull de fotografies de la jornada del passat dissabte 17 de febrer…