Col·legia’t al CEEC

Qui pot col·legiar-se?

Poden incorporar-se al Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya els Llicenciats en Enologia i els i les professionals que estiguin habilitats per a l'exercici de la professió d'enòleg o enòloga d'acord amb el Reial Decret 595/2002, de 28 de juny.

Què ofereix la col·legiació?

El Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC) és la institució que representa i ordena l'exercici de la professió dels enòlegs i treballa per la gestió dels interessos vinculats a l'enologia i com a vehicle de participació dels Enòlegs i de les Enòlogues en l'administració d'aquests interessos.

És també propòsit del Col·legi contribuir, prop dels altres agents que hi intervenen i, significativament, de l'Administració, en l'eficient control de l'exercici professional per a la millor defensa dels destinataris dels serveis i en aquelles activitats que es puguin veure afectades de manera greu i directe, matèries d'especial interès general, com pot ser la protecció de la salut i seguretat alimentària o innocuïtat.

A més, el Col·legi ofereix als col·legiats tot tipus de serveis relacionats amb la professió.

QUOTES

El cobrament de les quotes es fa semestralment.

Els imports són els següents:

Quota d'entrada:

  • Matrícula 50 €

Quotes col·legials:

  • General 75 € semestrals

Com col·legiar-se? Documentació necessària

Aquest formulari et servirà per tramitar la inscripció amb el Col·legi.

Al final del formulari cal adjuntar còpia del títol de llicenciat en enologia o bé títol de l'habilitació d'enòleg.

D'altra banda, també cal fer arribar l'Autorització SEPA que trobaràs aquí omplerta i validada pel Banc a l'ACE o CEEC, o bé adjuntar aquest arxiu al final del formulari amb una signatura digital vàlida.

Dades Personals
Dades Professionals
Autoritzo a la comunicació per via telemàtica per a la convocatòria dels òrgans col·legiats a l'adreça electrònica subministrada en aquest document.
Documentació requerida
  Accepto la política de privacitat
  Accepto la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de Caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Finalitat Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Legitimació Consentiment de la persona interessada +info
Destinataris Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Informació adicional Política de privacitat

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de Caràcter personal, l'informem que les dades obtingudes a partir d'aquest formulari es informació confidencial i subjecte al secret professional i seran incorporades a un fitxer informatitzat sota la responsabilitat de l'Associació catalana d'Enòlegs – Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a tractar les seves dades personals amb la finalitat exposada en el primer paràgraf i sol·licitem el seu consentiment per enviar-li publicitat de les activitats que porta a terme.

Pots sol·licitar l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició i retirada de consentiments davant la Associació Catalana d'Enòlegs - Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un missatge electrònic a ace@enolegs.cat i ceec@enolegs.cat

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation