Comunicats

Quants diners guanya un enòleg, la figura que elabora el vi en un celler?
Quants diners guanya un enòleg, la figura que elabora el vi en un celler?
Jobted, un portal amb àmplia experiència en la gestió d'ofertes de feina en l'àmbit mundial, ha calculat el sou d'un enòleg a l'Estat. Òbviament, és ...
El Celler Masroig engega la Setmana Santa amb una agenda plena d’activitats
El Celler Masroig engega la Setmana Santa amb una agenda plena d’activitats
Activitat familiar ‘EnigMasroig', de l'11 al 14 d'abril La primera activitat és l'EnigMasroig, disponible des del dilluns 11 fins al dijous 14. Les famílies podran descobrir ...
La DO Pla de Bages reivindica la Cultura de vi amb una edició limitada de samarretes
La DO Pla de Bages reivindica la Cultura de vi amb una edició limitada de samarretes
El Bages ha estat terra de vinya i vi des de temps immemorials, hi ha qui diu que Bages prové de Baccus, el Déu pagà del vi. És una terra que a través de la vinya ...
La Fundació Institut Català del Suro recull 4.000 taps de suro per reciclar a la Barcelona Wine Week
La Fundació Institut Català del Suro recull 4.000 taps de suro per reciclar a la Barcelona Wine Week
La Fundació Institut Català del Suro ha recollit 4.000 taps de suro per reciclar a la Barcelona Wine Week. El president de la BWW, Javier Pagès, i el president de la Fundació ...
Un llibre per beure: l’original proposta  de Jean Leon per Sant Jordi
Un llibre per beure: l’original proposta de Jean Leon per Sant Jordi
L'estoig s'obre com un llibre. La coberta en blanc i negra mostra el celler i les vinyes que l'envolten i a l'interior, es pot llegir en català, castellà i anglès, una breu ...
Caves de Setmana Santa
Caves de Setmana Santa
Nou Cava Ecològic Imma de Soler Brut Nature Elaborat amb el menor impacte al medi ambient; amb sostenibilitat i respecte a l'entorn. Notes de tast Aparença: ...
Elisenda de Loxarel 2017, millor escumós rosat dels ‘Barcelona Rosé’
Elisenda de Loxarel 2017, millor escumós rosat dels ‘Barcelona Rosé’
Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards (BRIBA), organitzats pel diari Vadevi, han celebrat aquest 2022 la segona edició amb l'objectiu de seguir premiant la qualitat dels ...
Els cellers espanyols d’IWCA destaquen la importància de la descarbonització global a la Barcelona Wine Week
Els cellers espanyols d’IWCA destaquen la importància de la descarbonització global a la Barcelona Wine Week
Els cellers espanyols que formen part d'International Wineries for Climate Action (IWCA) han presentat l'associació a cellerers i professionals del sector en una taula rodona que ha tingut ...
La Primavera del Cava, 15 activitats enoturístiques al Penedès
La Primavera del Cava, 15 activitats enoturístiques al Penedès
Amb l'arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, un selecte grup de quinze cellers ubicats al Penedès promouen la iniciativa La Primavera del Cava . Sota la coordinació ...
Catalonia Hub mostrarà el potencial agroalimentari català a Alimentaria
Catalonia Hub mostrarà el potencial agroalimentari català a Alimentaria
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de PRODECA, la Promotora dels aliments catalans, organitza a Alimentaria 2022 el Catalonia HUB ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation