Warning: Division by zero in /usr/home/enolegs/www/lib_php/img.lib.php on line 116

Warning: Division by zero in /usr/home/enolegs/www/lib_php/img.lib.php on line 117
Actualitat - Comunicats - Associació Catalana d’Enòlegs

Comunicats

El 50% dels vins amb denominació d'origen catalana de la 'Guía Peñín 2021' obtenen la qualificació d'excel·lents
El 50% dels vins amb denominació d'origen catalana de la 'Guía Peñín 2021' obtenen la qualificació d'excel·lents
La posició dels vins amb denominació d'origen catalana continua pujant escalafons a la prestigiosa Gu ía Pe ñín . Enguany han estat 1.608 vins els que han aconseguit ...
Recomanacions per una verema saludable i segura davant la COVID-19
Recomanacions per una verema saludable i segura davant la COVID-19
Per una verema saludable i segura davant la COVID-19. La Generalitat de Catalunya ha editat un díptic amb les recomanacions per als empresaris/es i per a les persones que treballen a la verema. ...
VINSEUM impulsa la VII Beca Emili Giralt i Raventós - Cultures del Vi
VINSEUM impulsa la VII Beca Emili Giralt i Raventós - Cultures del Vi
La Beca Emili Giralt està impulsada des de VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya , amb l'objectiu d'estimular la recerca relacionada amb la viticultura i la vinicultura des de la ...
Continua creixent el consum de vi català amb DO a Catalunya amb una quota de mercat del 41,3%
Continua creixent el consum de vi català amb DO a Catalunya amb una quota de mercat del 41,3%
Per sisè any consecutiu, els vins catalans amb Denominació d'Origen (DO) lideren el mercat de Catalunya. La quota de mercat del 2019 és del 41,3%, superant el llindar del 40% (amb ...
El projecte vins de viticultors de la DOQ Priorat aporta 12.000€ per a la investigació de la COVID 19 i per a pal·liar els estralls de la pandèmia san
El projecte vins de viticultors de la DOQ Priorat aporta 12.000€ per a la investigació de la COVID 19 i per a pal·liar els estralls de la pandèmia san
El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat, projecte que aplega 83 cellers de la DOQ Priorat, ha aportat 12.000 euros per a la investigació de la COVID19 i també per a pal·liar ...
La bioabsorció d’aromes en suro, una oportunitat pel sector
La bioabsorció d’aromes en suro, una oportunitat pel sector
El tap de suro és un producte d'elevada qualitat i unes 7 ampolles de cada 10 que es tapen al món ho fan amb tap de suro . L'acceptació i el reconeixement de la seva qualitat per part ...
La campanya 'Gaudeix del que és bo' organitza un concurs estival per dissenyar etiquetes de vi
La campanya 'Gaudeix del que és bo' organitza un concurs estival per dissenyar etiquetes de vi
Les 11 denominacions d'origen vinícoles catalanes, a través de la campanya conjunta Gaudeix del que és bo #ViCatal à , organitzen un concurs creatiu que premiar à el ...
Viatge virtual en 3D al territori Corpinnat
Viatge virtual en 3D al territori Corpinnat
CORPINNAT presenta un vídeo virtual realitzat amb tecnologia 3D que descriu en menys de cinc minuts els límits territorials, les característiques geogràfiques, geològiques ...
El celler Rubió de Sòls referma la qualitat dels vins lleidatans en el concurs Girovi
El celler Rubió de Sòls referma la qualitat dels vins lleidatans en el concurs Girovi
Font d'origen: territoris.cat El concurs de vins, escumosos i vermuts de Catalunya, Girovi, es va celebrar aquest dilluns. La convocatòria que organitza l'escola de Tastavins del Gironès ...
Els avantatges de consumir vi amb Denominació d'Origen
Els avantatges de consumir vi amb Denominació d'Origen
Consumir vins amb Denominaci ó d 'Origen té multitud d'avantatges per al consumidor pel que fa a la qualitat i garanties del producte que adquireix . El segell d'una Denominació d'Origen ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation