Comunicats

La DO Terra Alta torna a maridar els seus vins amb la tòfona de Morella
La DO Terra Alta torna a maridar els seus vins amb la tòfona de Morella
Els showcooking tindran llocs els divendres a les 20h als restaurants de Morella que participen de les jornades. Els assistents podran aprendre de la mà dels restauradors els secrets de la tòfona ...
Neix la Ruta del Vi de la Terra Alta
Neix la Ruta del Vi de la Terra Alta
Divendres 18 de gener es va presentar a Gandesa la Ruta del Vi de la Terra Alta , un projecte col·laboratiu entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i la Denominació d'Origen Terra ...
Cellers Unió amplia el seu Celler d’Els Guiamets
Cellers Unió amplia el seu Celler d’Els Guiamets
Amb l'ampliació, es construirà un nou edifici al costat del celler actual. En total, el celler d'Els Guiamets sumarà 1.200 m2 útils addicionals que es destinaran a una nova ...
Convocada la beca d'investigació 'Eduard Puig Vayreda' per finançar estudis sobre la vinya i el vi de l'Empordà
Convocada la beca d'investigació 'Eduard Puig Vayreda' per finançar estudis sobre la vinya i el vi de l'Empordà
El Consell Regulador de la DO Empordà , la Càtedra del Vi i l'Oli de l'Empordà, la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Figueres -amb la col·laboració de la ...
Entrevista a Miquel Rius, gerent de Rius & Rius, per Jordi Melendo al 3 de vuit
Entrevista a Miquel Rius, gerent de Rius & Rius, per Jordi Melendo al 3 de vuit
Podeu llegir l'entrevista sencera de Jordi Melendo publicada a El 3 de vuit en el document adjunt.
Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Podeu llegir l'entrevista sencera publicada a La Vanguardia aquí.
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La Denominació d'Origen Montsant es mostra molt satisfeta amb el 2018 des de tots els punts de vista: comercials, de verema, de reconeixement... Ha estat un any intens on la DO s'ha afermat tant ...
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
La DO Penedès i l'Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i botigues especialitzades ...
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El millor raïm de la varietat ull de llebre va servir per fer una collita sense precedents a les vinyes que envolten el Celler experimental Mas dels Frares. Un vi a l'estil ibèric, elaborat ...
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
La Federació Espanyola d'Estudiants de Farmàcia ha celebrat a finals del mes de novembre el seu 29è congrés anual, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation