Comunicats

El BOE per fi autoritza la carinyena blanca pels vins amb DO Empordà
El BOE per fi autoritza la carinyena blanca pels vins amb DO Empordà
Després d'anys de reivindicacions i gestions, el Boletín Oficial del Estado (BOE) acaba de publicar una resolució que permet als cellers de la DO Empordà usar la carinyena blanca ...
Família Torres engega un projecte de viticultura ancestral a la DO Penedès
Família Torres engega un projecte de viticultura ancestral a la DO Penedès
Família Torres ha engegat un projecte de viticultura ancestral a Alts d'Ancosa, dins la DO Penedès, amb l'objectiu de recuperar paisatges de vinya històrics i finques heroiques ...
Seminari de vi català i tast a l'Escola d'Hoteleria d'Osona
Seminari de vi català i tast a l'Escola d'Hoteleria d'Osona
Des de l'Associació Vincícola Catalana apostaten sempre per la formació en vi català dels futurs professionals del sector. Per aquest motiu s'intensifiquen la nostra presència ...
GO SUBER. Consulta a temps reals els sensors de la façana vegetal de l'ICSuro
GO SUBER. Consulta a temps reals els sensors de la façana vegetal de l'ICSuro
Dins del projecte Go Suber*, i per tal de comprovar la viabilitat i eficiència del suro en la seva aplicació en cobertes verdes, des de l'ICSuro s'està duent a terme un ...
Labnostrum organitza la 2ª JORNADA TÈCNICA “Eines de control d’evolució dels vins”
Labnostrum organitza la 2ª JORNADA TÈCNICA “Eines de control d’evolució dels vins”
L'anàlisi de vins s'està convertint en una eina fonamental pels enòlegs per valorar i preveure l'evolució dels vins i poder actuar. Per aquest motiu LABNOSTRUM – Laboratori ...
Comencen les jornades monogràfiques de Vins Vinents: Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?
Comencen les jornades monogràfiques de Vins Vinents: Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?
En el marc de l'espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les ...
La Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, visita la Fundació Institut Català del Suro
La Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, visita la Fundació Institut Català del Suro
El dimarts 26 de febrer la Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) ha rebut la visita de l'Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. La ...
Seminari de vi català i tast al CETT
Seminari de vi català i tast al CETT
L'Associació Vinícola Catalana treballa en la formació dels futurs professionals del sector, a través del mòdul de Coneixedors de Vins i Caves Catalans i de diferents ...
Neix AECAVA després de la unió històrica de les dues patronals del Cava
Neix AECAVA després de la unió històrica de les dues patronals del Cava
Damià Deàs i Pere Guilera, presidents de l'Istitut del Cava i Pimecava respectivament, han signat l'acord que uneix les dues patronals. Reunits a la seu de l'Institut del Cava a Sant ...
Els Premis Vinari obren inscripcions per al tast més gran de vi català
Els Premis Vinari obren inscripcions per al tast més gran de vi català
Els Premis Vinari inicien la vuitena edició del concurs que premia els millors vins catalans de l'any. Serà una edició que ve a consolidar l'aposta per donar visibilitat i reconèixer ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation