Comunicats

Es dona el tret de sortida a la XX edició del Premi d’Enologia ‘Jaume Ciurana’.
Es dona el tret de sortida a la XX edició del Premi d’Enologia ‘Jaume Ciurana’.
La publicació de les bases de la pròxima edició del Premi d'Enologia 'Jaume Ciurana' posa en marxa la presentació de candidatures per optar al guardó del 2021, promogut ...
Família Torres participa en el projecte europeu VitiGEOSS per desenvolupar una plataforma de gestió intel·ligent de la vinya.
Família Torres participa en el projecte europeu VitiGEOSS per desenvolupar una plataforma de gestió intel·ligent de la vinya.
Vilafranca del Penedès, 1 d'octubre del 2021. - Família Torres participa en el projecte europeu VitiGEOSS per desenvolupar una plataforma de gestió intel·ligent de la ...
LA DELEGADA DEL GOVERN A GIRONA I LA DIRECTORA TERRITORIAL D’ACCIÓ CLIMÀTICA VISITEN L’ICSURO.
LA DELEGADA DEL GOVERN A GIRONA I LA DIRECTORA TERRITORIAL D’ACCIÓ CLIMÀTICA VISITEN L’ICSURO.
L'objectiu de la visita ha estat oferir-los una aproximació global al sector surer i a la tasca de la fundació ICSuro , des de la investigació i la recerca de noves aplicacions ...
El vi català serà protagonista al programa Joc de Cartes de TV3
El vi català serà protagonista al programa Joc de Cartes de TV3
Joc de Cartes, el programa gastronòmic líder d'audiència de TV3 amb el presentador i xef Marc Ribas al capdavant, arrenca la cinquena temporada el proper 29 de setembre amb una novetat ...
Instagram es consolida com la xarxa social més activa entre els cellers catalans.
Instagram es consolida com la xarxa social més activa entre els cellers catalans.
Un 83% dels cellers catalans té un compte a Instagram Vuit de cada 10 cellers catalans tenen un compte a Instagram. En el darrer any els cellers amb perfil propi han crescut un 8%. El juny ...
Torres Brandy Zero Challenge, la primera competició global de projectes de bars sostenibles
Torres Brandy Zero Challenge, la primera competició global de projectes de bars sostenibles
Torres Brandy , la marca de brandis creada el 1928, repta a bar managers o bartenders de tot el món a presentar projectes de bars sostenibles per impulsar un canvi de mentalitat en mixologia que ...
El Cava Albert de Vilarnau obté 92 punts a la Guia Peñín.
El Cava Albert de Vilarnau obté 92 punts a la Guia Peñín.
Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir 2014 ha aconseguit 92 punts en la Guia Peñín, una de les publicacions especialitzades d'Espanya amb major reconeixement. El comitè de tast ...
La DO Catalunya preveu una verema de bona producció i qualitat
La DO Catalunya preveu una verema de bona producció i qualitat
A dia d'avui, els cellers de la DO Catalunya han veremat ja més de 17 milions de kg de raïm, el que representa un 53% de la producció de l'any passat , que va ser ben curta, i un 38% ...
Qui serà nomenada l'empresa familiar més meravellosa del món de 2022?
Qui serà nomenada l'empresa familiar més meravellosa del món de 2022?
A la primera edició del premi PFV " La família és sostenibilitat" valorat en 100.000 euros celebrada el 2021, cinc extraordinàries empreses familiars van resultar ...
Torna el cicle ‘La Pedrera amb DO’: tastos de vi en aquest emblemàtic edifici modernista de Barcelona
Torna el cicle ‘La Pedrera amb DO’: tastos de vi en aquest emblemàtic edifici modernista de Barcelona
Després de la pausa de l'agost, torna el cicle ‘La Pedrera amb DO', una oportunitat especial per fer un recorregut per les DO catalanes i conèixer aquest emblemàtic edifici modernista ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation