Comunicats

La URV comença la producció de vi a Mas dels Frares com ho feien els ibers
La URV comença la producció de vi a Mas dels Frares com ho feien els ibers
Les àmfores són una de les troballes més freqüents als jaciments protohistòrics. Els ibers les utilitzaven per guardar-hi i transportar cereals, salaons i, sobretot, vi, ...
Es preveu una verema amb producció similar a la mitjana i amb una qualitat sanitària òptima
Es preveu una verema amb producció similar a la mitjana i amb una qualitat sanitària òptima
La verema d'aquest 2019 es preveu, de manera general i a totes les denominacions d'origen, de quantitat igual o una mica superior a la mitjana, excepte en aquelles zones que han sofert danys greus per ...
La DO Catalunya obrirà un Escape Room al voltant del vi a Barcelona, coincidint amb la Mostra de Vins i Caves de Catalunya
La DO Catalunya obrirà un Escape Room al voltant del vi a Barcelona, coincidint amb la Mostra de Vins i Caves de Catalunya
La Denominació d'Origen Catalunya va organitzar el seu primer Escape Room al voltant del món del vi en el marc de la darrera Fira Temps de Vi, de Vilanova i la Geltrú. I després ...
Previsió verema 2019 de la denominació d’origen catalunya
Previsió verema 2019 de la denominació d’origen catalunya
La verema 2019 està començant ja en algunes comarques, tot i que arribarà a la seva màxima activitat durant la segona quinzena d'agost i el mes de setembre. Les primeres valoracions ...
Comunicat d'INCAVI sobre el preu del raïm al Penedès
Comunicat d'INCAVI sobre el preu del raïm al Penedès
Davant les darreres informacions sobre el preu del raïm que els grans cellers del cava estan oferint als viticultors i la concentració d'avui convocada per Unió de Pagesos, JARC i l'...
Miquel Rius, gerent de Rius&Rius: 'La convocatòria en curs resta oberta fi ns al 31.01.2020'
Miquel Rius, gerent de Rius&Rius: 'La convocatòria en curs resta oberta fi ns al 31.01.2020'
Resolta la 2a convocatòria dels ajuts a les inversions destinades a la millora dels processos de transformació i comercialització de productes vitivinícoles, ens en podria fer ...
Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona: «El vi és el millor ambaixador de la nostra terra»
Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona: «El vi és el millor ambaixador de la nostra terra»
Aquesta primavera passada, l'enòleg Vicenç Ferré, de Cabra del Camp, ha esdevingut president del Consell Regulador de la DO Tarragona en substitució de Josep Lluís Grogués , ...
Jean Leon celebra un ViArt d’Estrella Michelin amb el xef Quim Casellas, del restaurant Casamar
Jean Leon celebra un ViArt d’Estrella Michelin amb el xef Quim Casellas, del restaurant Casamar
Jean Leon va celebrar el passat divendres, 19 de juliol, la sisena edició del ViArt, dedicat enguany a la cuina creativa de la mà del xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas ...
El vins de la DO Catalunya a la 37a edició de La Setmana del Llibre en Català
El vins de la DO Catalunya a la 37a edició de La Setmana del Llibre en Català
Enguany la Denominació d'Origen Catalunya s'estrena com a patrocinadora i es converteix així en el vi oficial de la 37a edició , de manera que els vins DO Catalunya es podran ...
Família Torres entra al Top 50 dels millors cellers del món per visitar
Família Torres entra al Top 50 dels millors cellers del món per visitar
El celler de Família Torres a Pacs del Penedès figura entre els 50 millors cellers del món, segons el ranking ‘World's Best Vineyards 2019 ' que acaben de llançar ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation