Comunicats

Neix el projecte Aperitius de ciència, per fer divulgació científica a través de sotagots
Neix el projecte Aperitius de ciència, per fer divulgació científica a través de sotagots
Aprendre i entendre conceptes científics mentre es fa un beure a la terrassa d'un bar. Aquest és l'objectiu de la nova iniciativa de divulgació Aperitius de ciència , ...
Nous reconeixements internacionals per a Torres Brandy
Nous reconeixements internacionals per a Torres Brandy
Torres Brandy, la marca de brandis del Penedès creada el 1928, aconsegueix excel·lents reconeixements en quatre concursos internacionals de referència en el món dels destil·lats , ...
Jean Leon presenta el nou vi experimental GB-21,  elaborat amb garnatxa blanca.
Jean Leon presenta el nou vi experimental GB-21, elaborat amb garnatxa blanca.
Jean Leon presenta el seu nou vi experimental GB-21 . És el setè de la col·lecció, elaborat amb garnatxa blanca de l'anyada 2021 del que únicament s'han produït ...
Aula de formació DOQ Priorat
Aula de formació DOQ Priorat
El Consell Regulador de la DOQ Priorat impulsa la posada en marxa de l'Aula de Formació de la DOQ Priorat, que neix amb l'objectiu d'apropar la DOQ Priorat, a totes aquelles persones amants de la ...
La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari amb una festa a Barcelona
La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari amb una festa a Barcelona
La Denominació d'Origen Montsant continua amb els actes de celebració del seu 20è aniversari . Després d'haver celebrat tastos per a professionals i sessions formatives ...
Més de 170 estudiants i uns 50 professors de la URV, involucrats en projectes europeus per fer front als nous reptes de l’enologia
Més de 170 estudiants i uns 50 professors de la URV, involucrats en projectes europeus per fer front als nous reptes de l’enologia
La formació i la recerca en enologia està immersa a canvis constants que han de respondre als reptes del sector, com ara l'afectació del canvi climàtic a la viticultura ...
Temps de Vi tanca la fira amb rècord d'assistència
Temps de Vi tanca la fira amb rècord d'assistència
Temps de Vi tanca el cap de setmana de la fira amb prop de 48.000 degustacions servides , xifres lleugerament superiors a les de l'any 2019 i unes dades a l'alçada d'aquesta edició tan especial ...
Valorització de varietats  minoritàries de vinya:  projecte MINORVIN
Valorització de varietats minoritàries de vinya: projecte MINORVIN
La invasió de la fil·loxera a finals del s. XIX va fer desaparèixer un gran nombre de varietats de Vitis vinifera L. que eren cultivades pels nostres avantpassats. Se sap que ...
Visita de la Federación Española del Vino al sector surer
Visita de la Federación Española del Vino al sector surer
Els sectors del vi i del suro espanyols han reforçat la seva aliança natural per mitjà d'una visita dels membres de la Comissió Executiva de la Federació Espanyola del ...
Doble or per a Família Torres en els Premis Decanter
Doble or per a Família Torres en els Premis Decanter
*Família Torres aconsegueix medalla d'or per a dos dels seus vins emblemàtics en la competició internacional Decanter World Wine Awards . Es tracta de Perpetual 2019 de la DOQ Priorat, ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation