Comunicats

Acord de col•laboració amb l’oficina de català de Palafrugell
Acord de col•laboració amb l’oficina de català de Palafrugell
L'acord estableix que els alumnes de Bàsic 3 (A2) visitaran l'ICSuro a partir del novembre per poder fer pràctiques lingüístiques tot formulant qüestions sobre la ...
La DO Montsant tanca la verema més productiva dels darrers cinc anys
La DO Montsant tanca la verema més productiva dels darrers cinc anys
Els 5,5 quilos veremats suposen una reducció de la producció del 15% respecte a la verema de l'any 2019, i un 25% respecte a la mitjana de la DO Montsant al llarg dels darrers anys. ...
Curs Superior en Poda de Respecte ✂ Protecció i longevitat de la vinya
Curs Superior en Poda de Respecte ✂ Protecció i longevitat de la vinya
Coneix en profunditat els elements d'anatomia i fisiologia de la vinya i els elements de patologia vegetal per millorar i perpetuar la qualitat i la longevitat de la vinya i millorar la gestió ...
Els vins de la DO Catalunya, protagonistes a la 32a edició dels Premis Nacionals de Recerca
Els vins de la DO Catalunya, protagonistes a la 32a edició dels Premis Nacionals de Recerca
L'acte va ser presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats i presidenta ...
Vilarnau Rosé Delicat Ecològic, el millor vi d'Espanya
Vilarnau Rosé Delicat Ecològic, el millor vi d'Espanya
Sant Sadurní d'Anoia, octubre de 2021. - Jorge A. Grosse, CEO de González Byass, i Damià Deàs, enòleg de Vilarnau, han rebut de mans de Rafael Sandoval, sommelier ...
Josep Roca: “El vi és la beguda més verda, més viva i més intel·ligent”
Josep Roca: “El vi és la beguda més verda, més viva i més intel·ligent”
Balanç molt positiu de la primera part de la Setmana del Vi Català dirigida a públic professional i que ha tingut lloc en el marc del Gastronomic Forum Barcelona. Bones sensacions ...
Marta Casas: “L’enoturisme crea vincles amb el territori i nous ambaixadors per als vins”
Marta Casas: “L’enoturisme crea vincles amb el territori i nous ambaixadors per als vins”
L'enoturisme és i s'ha estudiat, analitzat i apropat des de moltes perspectives possibles i encara s'ha repensat més en els últims mesos coincidint amb l'era Covid. Així, ...
El cicle d’activitats de bosc i vinya de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages es tanca amb ganes de repetir
El cicle d’activitats de bosc i vinya de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages es tanca amb ganes de repetir
El cicle d'activitats de bosc i vinya per la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages s'ha tancat amb èxit de participació i ganes de repetir l'experiència de cara l'any vinent. En ...
Família Torres fomenta la investigació per abordar els reptes de la viticultura
Família Torres fomenta la investigació per abordar els reptes de la viticultura
Vilafranca del Penedès, 21 d'octubre del 2021. Mireia Torres, directora d'Innovació i coneixement de Família Torres , trenca una llança a favor de la investigació ...
Leitat: Indústria 4.0 i economia circular
Leitat: Indústria 4.0 i economia circular
Els principis de la Indústria 4.0 poden aportar al sector una millora en la competitivitat industrial i la sostenibilitat, així com la traçabilitat i la seguretat en la cadena ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation