Comunicats

El documental 'Free Way', amb la col·laboració de la DO Catalunya, disponible ja a diverses plataformes digitals
El documental 'Free Way', amb la col·laboració de la DO Catalunya, disponible ja a diverses plataformes digitals
El documental “Free Way”, que compta amb la col·laboració de la DO Catalunya, s'incorpora als catàlegs de diverses plataformes de contingut en streaming líders ...
Torna la Ruta de Vins DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia 2022
Torna la Ruta de Vins DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia 2022
La Denominació d'Origen Catalunya organitza la 9a Ruta dels Vins en el marc de la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà a Barcelona la propera setmana, del 15 al 21 d'agost. Recuperem ...
FIVIN convoca ajuts per a la investigació sobre els efectes del consum moderat de vi en la salut amb el patrocini de l'OIVE
FIVIN convoca ajuts per a la investigació sobre els efectes del consum moderat de vi en la salut amb el patrocini de l'OIVE
La Fundació per a la Recerca del Vi i la Nutrició (FIVIN) llança la primera convocatòria d'ajuts per a projectes de recerca "Vi, Nutrició i Salut", amb el ...
L'INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d'excel·lència del vi català
L'INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d'excel·lència del vi català
Després quaranta-dos anys, la nova direcció de l'INCAVI ha considerat necessària una transformació i actualització de la institució davant els reptes actuals del ...
La DOQ Priorat impulsa la redacció d'un full de ruta en sostenibilitat
La DOQ Priorat impulsa la redacció d'un full de ruta en sostenibilitat
La DOQ Priorat impulsa la redacció d'un Pla per incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible “ODS” en totes les accions que es desenvolupen al camp les empreses vitivinícoles ...
La URV coordina una iniciativa internacional per crear un segell digital del vi
La URV coordina una iniciativa internacional per crear un segell digital del vi
La quantificació de la qualitat del vi i la valorització del procés d'elaboració és una de les tasques més difícils per a la indústria vitivinícola. ...
Les exportacions catalanes de taps per a vins escumosos van augmentar un 25’2% el 2021
Les exportacions catalanes de taps per a vins escumosos van augmentar un 25’2% el 2021
Les exportacions catalanes de taps de suro per a vins escumosos van augmentar de valor un 25'2% l'any 2021, superant les dades del 2018, el 2019 i el 2020 tant en tones de taps exportades com en ...
Pirene 2020, el nou vi ancestral  de Família Torres procedent del Prepirineu
Pirene 2020, el nou vi ancestral de Família Torres procedent del Prepirineu
La Família Torres presenta Pirene 2020, el nou exponent del projecte de recuperació de varietats ancestrals , que va iniciar el celler familiar fa prop de quaranta anys per preservar el patrimoni ...
Registre Vitivinícola  de Catalunya (e-RVC) Nous tràmits
Registre Vitivinícola de Catalunya (e-RVC) Nous tràmits
El nou Registre Vitivinícola de Catalunya (e-RVC) va entrar en funcionament al gener amb la sol·licitud de concessió de nova plantació de vinya. Aquest setembre, els tràmits ...
Roger Torrent aplaudeix la diversitat i personalitat del vi català
Roger Torrent aplaudeix la diversitat i personalitat del vi català
L'Associació Vinícola Catalana ha celebrat aquest mes de juliol la seva assemblea anual al recentment inaugurat celler de Perelada . L'acte va reunir diversos associats de la patronal ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation