Comunicats

Dossier Tècnic 108 sobre els grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2016
Dossier Tècnic 108 sobre els grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2016
Aquesta publicació posa en valor els 20 projectes pilot duts a terme pels Grups Operatius catalans aprovats a la convocatòria 2016 i executats entre els anys 2017 i 2019, i contribueix ...
Es donen a conèixer els guanyadors del Digital Wine Contest, en una gala temàtica en directe
Es donen a conèixer els guanyadors del Digital Wine Contest, en una gala temàtica en directe
Amb més de 150 candidatures i gairebé 20.000 vots rebuts per part del públic, aquesta s'ha convertit sens dubte en la edició amb més participació del concurs ...
GO SUBER mostra les opcions de modernitzar la pela del suro
GO SUBER mostra les opcions de modernitzar la pela del suro
Què és GO Suber? El Grup Operatiu GO Suber 2018-2020 reuneix diferents agents relacionats amb el sector de l'extracció de suro, propietaris forestals i centres d'investigació ...
Rius&Rius participa en el 5è Postgrau en Gestió d'Empreses Vitivinícoles
Rius&Rius participa en el 5è Postgrau en Gestió d'Empreses Vitivinícoles
Encara en el marc del seu seixanta aniversari de serveis al sector vitivinícola, la Consultoria Rius & Rius ha impartit la sessió “Règim Jurídic i Intervenció ...
Al 2019, gairebé un 47% del vi català amb DO es va comercialitzar a Catalunya
Al 2019, gairebé un 47% del vi català amb DO es va comercialitzar a Catalunya
Es consolida també la tendència a l'alça del valor del vi català L'Institut Català de la Vinya i el Vi ha presentat avui una eina per visualitzar les darreres ...
El Departament d'Agricultura convoca els ajuts de minimis per a fomentar l'ús de most concentrat
El Departament d'Agricultura convoca els ajuts de minimis per a fomentar l'ús de most concentrat
Ajuts Minimis El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat els ajuts de minimis per a la utilització de most concentrat ...
La concentració de coure als sòls en les vinyes de Catalunya
La concentració de coure als sòls en les vinyes de Catalunya
L'ús de les sals de coure pel control del míldiu de la vinya és encara imprescindible en condicions de cultiu ecològic. El seu ús, però, té aspectes negatius ...
Família Torres renova la imatge de Perpetual
Família Torres renova la imatge de Perpetual
Vilafranca del Penedès, 12 de febrer de 2021. Família Torres presenta l'anyada 2017 de Perpetual (DOQ Priorat) amb una imatge renovada. Aquest emblemàtic vi del Priorat, elaborat ...
FIVIN mostra amb evidència científica els efectes saludables del consum moderat de vi.
FIVIN mostra amb evidència científica els efectes saludables del consum moderat de vi.
El resveratrol, molècula present en el vi entre d'altres aliments, protegeix enfront de l'envelliment cel·lular, segons va explicar Mairena Martín, assessora científica de ...
El Departament d'Agricultura convoca la XX edició dels premis PITA i la VIII edició dels premis RuralApps
El Departament d'Agricultura convoca la XX edició dels premis PITA i la VIII edició dels premis RuralApps
XX Edició del Premi PITA 2021 Aquest premi vol distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation