Comunicats

La DO Conca de Barberà presenta noves referències de trepat amb un tast virtual
La DO Conca de Barberà presenta noves referències de trepat amb un tast virtual
L'acte va ser presidit per Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà, qui va conduir l'acte des de Montblanc, a la seu de la DO. Durant la seva intervenció va presentar els diferents ...
La Família Torres estrena noves experiències enoturístiques aquesta Setmana Santa
La Família Torres estrena noves experiències enoturístiques aquesta Setmana Santa
Família Torres crea noves experiències enoturístiques per gaudir del vi i la natura aquesta Setmana Santa amb total seguretat. El celler de Pacs del Penedès ha obtingut recentment ...
ENOMAQ/OLEOMAQ/E-BEER i TECNOVID/OLEOTEC es posposa fins a febrer del 2023
ENOMAQ/OLEOMAQ/E-BEER i TECNOVID/OLEOTEC es posposa fins a febrer del 2023
Estimats senyors, En primer lloc, esperem que es trobin tots bé, tant en l'àmbit familiar com en el professional i agraïm tot el suport que mostren cap al nostre saló. Fira ...
La quota del consum de vi català amb DO a Catalunya es consolida amb un 41,5%
La quota del consum de vi català amb DO a Catalunya es consolida amb un 41,5%
El canal Alimentació ha crescut un 13% pel vi amb DO, però no ha compensat la davallada del canal de l'hostaleria i la restauració , que ha estat del 40%. Pel que fa la verema, ...
Els Clàssic Penedès es redefineixen
Els Clàssic Penedès es redefineixen
Canvia la regulació dels Clàssic Penedès. A proposta dels propis elaboradors de vins escumosos de qualitat de la DO Penedès, s'han revisat i aprovat en plenari diverses modificacions ...
Els vins de la DO Terra Alta se sumen a unes jornades gastronòmiques de la galera adaptades a la situació actual
Els vins de la DO Terra Alta se sumen a unes jornades gastronòmiques de la galera adaptades a la situació actual
Així, aquest any, els restaurants de l'Ametlla de Mar i l'Ampolla oferiran els seus menús gastronòmics amb la galera com a protagonista als habitants del Baix Ebre, mentre que els ...
Família Torres es compromet amb la viticultura regenerativa per combatre el canvi climàtic
Família Torres es compromet amb la viticultura regenerativa per combatre el canvi climàtic
La Família Torres a iniciat un pla agrícola per aplicar el model d'agricultura regenerativa en les seves vinyes ecològiques. L'objectiu és arribar a un nou equilibri basat ...
LA DO CATALUNYA RENOVA EL CONVENI AMB L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE SOMMELIERS (ACS)
LA DO CATALUNYA RENOVA EL CONVENI AMB L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE SOMMELIERS (ACS)
Un any més, la Denominació d'Origen Catalunya ha tancat un conveni de patrocini amb l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS). L'ACS és una entitat sense ànim de ...
La DO Conca de Barberà presenta les seves novetats en un cicle de tastos virtuals
La DO Conca de Barberà presenta les seves novetats en un cicle de tastos virtuals
L'objectiu dels actes és presentar els nous vins i anyades a un públic professional (restauració, distribució i sommeliers) però també a premsa especialitzada ...
La dona a la indústria alimentària a Catalunya
La dona a la indústria alimentària a Catalunya
L'estudi, encarregat pel DARPA a la Universitat de Girona, descriu i analitza la situació de les dones a la indústria agroalimentària, i examina amb especial deteniment aspectes com ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation