Comunicats

Sanfeliu: “La Confraria pot fer molt pel cava però necessita més suports”
Sanfeliu: “La Confraria pot fer molt pel cava però necessita més suports”
Va agafar la presidència de la Confraria del Cava amb un projecte que volia ser el màxim d'inclusiu i sobretot, atractiu per a les noves generacions de cavistes del país. ...
Comença la verema a la DOQ Priorat
Comença la verema a la DOQ Priorat
La climatologia registrada durant dels mesos de maig, juny, juliol i agost ha provocat que la collita de la verema a les viles de la DOQ Priorat s'hagi avançat . La recol·lecció ...
El festival Catalunya a Mèxic promociona més de 100 productes gurmet de 23 empreses catalanes
El festival Catalunya a Mèxic promociona més de 100 productes gurmet de 23 empreses catalanes
Durant el mes de juliol, una successió d'esdeveniments etnogastronòmics han tingut lloc a les instal·lacions del Palacio de Hierro, una de les botigues departamentals més importants ...
Estudi de la segona fermentació d'escumosos amb tap de suro
Estudi de la segona fermentació d'escumosos amb tap de suro
Els sectors vitivinícola i surer s'han aliat en matèria de sostenibilitat i recerca per mitjà del Grup Operatiu SensoVI , que vol augmentar el coneixement de l'efecte del tapament ...
La DO Montsant amb la cultura, de la mà d'una nova edició del Festival Terrer
La DO Montsant amb la cultura, de la mà d'una nova edició del Festival Terrer
Aquesta sisena edició del festival s'allargarà de nou fins a les portes de l'hivern (9 de desembre), amb una programació musical d'autor i eminentment femenina , seguint ...
La gastronomia catalana es dona a conèixer a Itàlia
La gastronomia catalana es dona a conèixer a Itàlia
“Descobrir Catalunya” ha estat el segell de l'acte amb què s'han presentat la cultura i les tradicions del país entre sabors, olors, lectures i ritmes. L'acte s'ha inaugurat ...
 Torna
Torna "La Verema del Cava" a setze cellers del Penedès
Font: www.aecava.com L'Associació d'Elaboradors de Cava (AECAVA ) porta, un any més, La Verema del Cava a setze cellers ubicats al Penedès. La iniciativa arrenca el darrer ...
El Festival Gastronòmic CORPINNAT es consolida amb prop de 2.000 assistents i 48 sopars en espais singulars dels cellers
El Festival Gastronòmic CORPINNAT es consolida amb prop de 2.000 assistents i 48 sopars en espais singulars dels cellers
Font: www.corpinnat.com Sant Sadurní d'Anoia, 10 d'agost de 2022.- El Festival Gastronòmic CORPINNAT ha tancat la seva segona edició amb un èxit de participació ...
Institut Català del Suro: Nous projectes i articles d'interès
Institut Català del Suro: Nous projectes i articles d'interès
ESTUDI DE LA SEGONA FERMENTACIÓ D'ESCUMOSOS AMB SURO Els sectors vitivinícola i surer s'han aliat en matèria de sostenibilitat i recerca per mitjà del Grup Operatiu ...
Un nou estudi mostra que un consum moderat pot millorar la salut dels majors de 40 anys
Un nou estudi mostra que un consum moderat pot millorar la salut dels majors de 40 anys
Veure l'estudi complet DADES SOBRE L'ESTUDI La nova recerca, ha estat publicada per *The Global *Burden *of *Disease (*GBD) 2020 Alcohol *Collaborators, en la revista científica ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation