Comunicats

Més de 500 professionals gaudeixen dels millors vin de Tramuntana de la DO Empordà a Barcelona
Més de 500 professionals gaudeixen dels millors vin de Tramuntana de la DO Empordà a Barcelona
La Denominació d'Origen Empordà va celebrar ahir a Barcelona una nova jornada professional destinada a la restauració i l'hostaleria de la capital catalana i de la que van participar ...
Entrevista a Miquel Rius Director - Gerent de Rius & Rius Consultoria Vinícola
Entrevista a Miquel Rius Director - Gerent de Rius & Rius Consultoria Vinícola
A les portes de l'inici de la campanya vitivinícola 2019/2020 hom pot considerar que és un bon moment per avaluar l'ús i aplicació de les mesures del Programa de Suport 2019-2023 ...
Família Torres finalitza la verema amb les varietats ancestrals moneu i forcada plantades al Penedès
Família Torres finalitza la verema amb les varietats ancestrals moneu i forcada plantades al Penedès
Família Torres ha finalitzat aquesta setmana la verema a Catalunya amb les varietats ancestrals moneu i forcada plantades al Penedès, i amb la vella vinya de Mas de la Rosa, al Priorat. Durant ...
El Curs de Formador en Cava destaca per la qualitat dels seus continguts i docents
El Curs de Formador en Cava destaca per la qualitat dels seus continguts i docents
Els Cursos de Formador en Cava, creats el 2011 per l'Institut del Cava i patrocinats pel Consell Regulador del Cava, aprofundeixen en el coneixement d'aquests grans vins escumosos, combinant seminaris ...
Jean Leon presenta una nova anyada del seu Gran Reserva Vinya La Scala
Jean Leon presenta una nova anyada del seu Gran Reserva Vinya La Scala
Jean Leon treu al mercat la nova anyada del seu vi icona: Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2013. L'etiqueta llueix l'obra de l'artista barcelonina Glòria Muñoz, “Capvespre. ...
La DO Montsant finalitza una verema marcada pel descens de la producció i l'augment de la qualitat
La DO Montsant finalitza una verema marcada pel descens de la producció i l'augment de la qualitat
La verema de la Denominació d'Origen Montsant arriba aquests dies al seu final. Amb gairebé el 90% del raïm veremat , es compleixen les previsions que parlaven d'una reducció ...
Marimar Torres rep els Castellers  de Vilafranca al seu celler californià
Marimar Torres rep els Castellers de Vilafranca al seu celler californià
Aquesta rebuda forma part de la gira que la colla castellera està realitzant per la costa oest d'Estats Units dins dels actes de la ‘San Francisco Catalan Week'. Després de visitar ...
Judit Sabaté guanya el XIX Premi Jaume Ciurana d'Enologia
Judit Sabaté guanya el XIX Premi Jaume Ciurana d'Enologia
Impulsar una iniciativa vitivinícola a la zona de Pratdip ha estat l'eix central del projecte professional presentat per Judit Sabaté, i que juntament amb la seva trajectòria acadèmica ...
El Comitè Europeu d’Empreses Vitivinícoles reuneix a Barcelona a 27 líders de les empreses vitivinícoles de la UE en la reunió del «Club de CEOs»
El Comitè Europeu d’Empreses Vitivinícoles reuneix a Barcelona a 27 líders de les empreses vitivinícoles de la UE en la reunió del «Club de CEOs»
El 8 d'octubre, el Comitè Europeu d'Empreses Vitivinícoles (CEEV) va organitzar la primera edició del seu «Club de CEOs» a Barcelona. Al voltant de la taula, es van reunir ...
La verema 2019 de la DO Terra Alta, menys producció però d'una qualitat excel·lent
La verema 2019 de la DO Terra Alta, menys producció però d'una qualitat excel·lent
Amb gairebé el 100% de la collita entrada , la verema de la Denominació d'Origen Terra Alta tornarà a ser excel·lent des del punt de vista de la qualitat gràcies especialment ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation