Comunicats

Reciclatge de taps de suro natural a la Mostra de Vins i Caves
Reciclatge de taps de suro natural a la Mostra de Vins i Caves
La Mostra està organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d'Exportacions ...
S’obren les inscripcions per al 6è Concurs BlocDOCat amb noves categories de participació
S’obren les inscripcions per al 6è Concurs BlocDOCat amb noves categories de participació
La finalitat del concurs ha estat sempre la de reconèixer i premiar la difusió dels valors de la cultura del vi i concretament del vi català, seguint sempre una visió innovadora ...
Família Torres estrena el seu celler de Les Garrigues per elaborar el vi Purgatori
Família Torres estrena el seu celler de Les Garrigues per elaborar el vi Purgatori
El nou celler Purgatori de la Família Torres, ubicat al terme municipal de Juneda, a la comarca lleidatana de Les Garrigues, ja ha iniciat l'activitat amb la vinificació dels primers lots ...
130 investigadors presenten les darreres tendències sobre microbiologia dels aliments a Tarragona
130 investigadors presenten les darreres tendències sobre microbiologia dels aliments a Tarragona
La microbiologia dels aliments estudia els molt diversos microorganismes, com bacteris i fongs, que hi són o poden ser als aliments. Alguns d'aquests microorganismes tenen efectes beneficiosos, ...
Data límit presentació candidatures PNR 2018: 28 de setembre
Data límit presentació candidatures PNR 2018: 28 de setembre
Els PNR, convocats per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, tenen com a finalitat fomentar el reconeixement ...
Els vins de la DO Montsant, a l'Hotel Palace de Barcelona en el marc del cicle 'Hotels amb DO'
Els vins de la DO Montsant, a l'Hotel Palace de Barcelona en el marc del cicle 'Hotels amb DO'
Els tastos de la DO Montsant tindran lloc dilluns 17 i divendres 21 de setembre (19:00h) a la Sala Dalí de l'hotel , un espai refinat, acollidor i ple de simbolisme. A les dues sessions es podran ...
La URV investiga com millorar la qualitat del cava en un projecte de les empreses del sector
La URV investiga com millorar la qualitat del cava en un projecte de les empreses del sector
CAVA-NoFML és un projecte liderat per l'empresa Castillo Perelada i coordinat pel Clúster Vitivinícola Català (INNOVI) que té per objectiu obtenir un nou procediment ...
Terra de Garnatxes presenta el vi solidari 'La Garnatxa Valenta'
Terra de Garnatxes presenta el vi solidari 'La Garnatxa Valenta'
Aquest vi solidari és fruit de l'aportació de les millors garnatxes dels 6 cellers que conformen l'associació Terra de Garnatxes: Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, ...
 Últims dies per participar als PREMIS CARTAVÍ
Últims dies per participar als PREMIS CARTAVÍ
En aquest moment, confirmen les següent semifinals: Província de Lleida: 15 d'octubre (últim dia per inscriure's i entrega la carta de vins 1 d'octubre) Província de ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation