Comunicats

Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Podeu llegir l'entrevista sencera publicada a La Vanguardia aquí.
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La Denominació d'Origen Montsant es mostra molt satisfeta amb el 2018 des de tots els punts de vista: comercials, de verema, de reconeixement... Ha estat un any intens on la DO s'ha afermat tant ...
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
La DO Penedès i l'Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i botigues ...
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El millor raïm de la varietat ull de llebre va servir per fer una collita sense precedents a les vinyes que envolten el Celler experimental Mas dels Frares. Un vi a l'estil ibèric, elaborat ...
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
La Federació Espanyola d'Estudiants de Farmàcia ha celebrat a finals del mes de novembre el seu 29è congrés anual, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, ...
Projectes col·laboratius per innovar en el tap de suro
Projectes col·laboratius per innovar en el tap de suro
Des del segle XIX, Catalunya ha estat un nucli de la indústria surera a nivell mundial. I, des dels anys 90, aquesta indústria agroalimentària s'ha caracteritzat per una forta aposta ...
El celler Jean Leon presenta la ciutat de Nova York en imatges, de la mà del fotògraf Dess Salto
El celler Jean Leon presenta la ciutat de Nova York en imatges, de la mà del fotògraf Dess Salto
El celler Jean Leon acull, a partir del 14 de desembre i fins a mitjans de gener, una exposició del fotògraf malagueny Dess Salto sobre ...
Informe de Verema 2018 Finques de la Família Torres a Catalunya
Informe de Verema 2018 Finques de la Família Torres a Catalunya
Segons Miquel Torres Maczassek, "el 18 d'octubre donàvem per finalitzada la campanya 2018 a Catalunya, que havíem iniciat com és habitual a finals d'agost, dues setmanes més ...
Gala de lliurament de premis del 6è Concurs BlocDOCat
Gala de lliurament de premis del 6è Concurs BlocDOCat
Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català ...
L'ICSURO i l'AECORK lliuren la beca del Màster en Begudes Fermentades de la Universitat Rovira i Virgili (
L'ICSURO i l'AECORK lliuren la beca del Màster en Begudes Fermentades de la Universitat Rovira i Virgili (
Leonor Guadarrama, estudiant del Màster en Begudes Fermentades de la Universitat Rovira i Virgili (URV), ha guanyat la II Beca ICSuro-AECORK, en el marc del qual ha realitzat l'Estudi sobre l'efecte ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation