Comunicats

La Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, visita la Fundació Institut Català del Suro
La Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, visita la Fundació Institut Català del Suro
El dimarts 26 de febrer la Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) ha rebut la visita de l'Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. La ...
Seminari de vi català i tast al CETT
Seminari de vi català i tast al CETT
L'Associació Vinícola Catalana treballa en la formació dels futurs professionals del sector, a través del mòdul de Coneixedors de Vins i Caves Catalans i de diferents ...
Neix AECAVA després de la unió històrica de les dues patronals del Cava
Neix AECAVA després de la unió històrica de les dues patronals del Cava
Damià Deàs i Pere Guilera, presidents de l'Istitut del Cava i Pimecava respectivament, han signat l'acord que uneix les dues patronals. Reunits a la seu de l'Institut del Cava a Sant ...
Els Premis Vinari obren inscripcions per al tast més gran de vi català
Els Premis Vinari obren inscripcions per al tast més gran de vi català
Els Premis Vinari inicien la vuitena edició del concurs que premia els millors vins catalans de l'any. Serà una edició que ve a consolidar l'aposta per donar visibilitat i reconèixer ...
Vilarnau Brut Reserva Orgànic brilla al Japó
Vilarnau Brut Reserva Orgànic brilla al Japó
Una selecció formada exclusivament per dones professionals del sector al Japó integra el jurat dels Sakura Women's Wine Awards, certamen que té amb objectiu fomentar la cultura del ...
Família Torres fa 150 anys com a  celler familiar de prestigi internacional
Família Torres fa 150 anys com a celler familiar de prestigi internacional
Si bé els orígens de la Família Torres com a viticultors estan documentats des del 1559, no va ser fins al 1870 que els germans Miguel i Jaime Torres Vendrell van fundar ‘Casa ...
El tap de suro, recomanat per primera vegada en una llei
El tap de suro, recomanat per primera vegada en una llei
El passat dimarts 11 de febrer, el Parlament de Catalunya va aprovar la nova Llei Vitivinícola Catalana que, entre altres aspectes, recull que "l'Institut Català de la Vinya i el Vi ...
LLopart és el primer celler a nivell nacional a oferir Glamping entre vinyes
LLopart és el primer celler a nivell nacional a oferir Glamping entre vinyes
Junt amb l ́empresa Zenith Experience, experts en el disseny de campaments itinerants amb confort o Corporate Campsites®, han llançat una experiència única: la possibilitat ...
Els deu cellers CORPINNAT, junts en la primera Barcelona Wine Week
Els deu cellers CORPINNAT, junts en la primera Barcelona Wine Week
Els deu cellers que avui integren la marca col·lectiva de la UE CORPINNAT -Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí ...
El coordinador científic de FIVIN, Dr. Ramón Estruch explica els beneficis d'un consum moderat de vi als participants del Executive Màster en Di
El coordinador científic de FIVIN, Dr. Ramón Estruch explica els beneficis d'un consum moderat de vi als participants del Executive Màster en Di
El Dr. Ramón Estruch, Coordinador Científic de FIVIN va fer una xerrada sobre els aspectes beneficiosos del consum moderat de vi davant els participants del EMDOS (Executive Màster ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation