Comunicats

L'enòloga i sommelier Pilar Salillas dirigirà un tast de vins i musical en solidaritat amb Rendé Masdéu
L'enòloga i sommelier Pilar Salillas dirigirà un tast de vins i musical en solidaritat amb Rendé Masdéu
Pilar Salillas, enòloga i sommelier és la responsable de 12 vins & 12 cançons. Un tast musical que es farà divendres dia 24 de gener a l'Espluga de Francolí. Els ...
La DO Catalunya tornarà a acompanyar la festa de la 12a edició dels Premis Gaudí 2020
La DO Catalunya tornarà a acompanyar la festa de la 12a edició dels Premis Gaudí 2020
La Denominació d'Origen (DO) Catalunya col·labora amb els Premis Gaudí per segon any consecutiu. Els assistents a la Festa posterior a la gala de lliurament de premis podran gaudir ...
El Marejol celebra el seu 7è Concurs de tast a cegues patrocinat per la DO Catalunya
El Marejol celebra el seu 7è Concurs de tast a cegues patrocinat per la DO Catalunya
El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú ja ha obert les inscripcions per a participar a la 7a edició del seu disputat concurs de tast de vins a cegues per parelles, que s'ha consolidat ...
El panel de tast l’Incavi, les persones que tasten amb la precisió de les màquines
El panel de tast l’Incavi, les persones que tasten amb la precisió de les màquines
L'Incavi ha creat un panel de tast oficial que permet valorar vins des del punt de vista sensorial amb una precisió extrema. Han estat tres anys d'entrenament exhaustiu per aconseguir quasi ...
Can Descregut s’incorpora a CORPINNAT
Can Descregut s’incorpora a CORPINNAT
La marca CORPINNAT , nascuda l'abril de 2018, la integren avui Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí i, des d'avui, ...
La DO Terra Alta present a Madrid Fusión
La DO Terra Alta present a Madrid Fusión
La Denominació d'Origen Terra Alta serà present a l'edició d'enguany del congrés gastronòmic Madrid Fusión , que se celebra del 13 al 15 de gener a IFEMA (Feria ...
Evidències a favor dels efectes saludables del vi. FIVIN NEWS
Evidències a favor dels efectes saludables del vi. FIVIN NEWS
La dieta mediterrània, basada en el consum d'oli d'oliva verge extra, cereals integrals, hortalisses, llegums i fruita seca, al costat d'un consum moderat de peix (principalment blau), productes ...
Presentació del simposi “vins vinents”.  debat i reflexió  estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi de  catalanya pel període 2020‐2030
Presentació del simposi “vins vinents”. debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi de catalanya pel període 2020‐2030
A Vilafranca del Penedès, en el marc de les instal∙lacions del VINSEUM, fou presentat per la Consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, aquest Simposi participatiu que ...
La DO Montsant tanca 2019 amb els objectius de l'any assolits i el mercat interior en la retina
La DO Montsant tanca 2019 amb els objectius de l'any assolits i el mercat interior en la retina
La Denominació d'Origen Montsant arriba al final del 2019 havent assolit els propòsits i objectius que es plantejava de cara a l'any en tots els seus eixos de treball: qualitat, promoció ...
#Cop25: el 84% dels espanyols procura triar productes respectuosos amb el medi ambient
#Cop25: el 84% dels espanyols procura triar productes respectuosos amb el medi ambient
El medi ambient preocupa, cada vegada més, als espanyols, el grau de conscienciació no ha deixat d'augmentar en els últims anys segons dades del CIS. Aquesta implicació ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation