Comunicats

Cellers Unió amplia el seu Celler d’Els Guiamets
Cellers Unió amplia el seu Celler d’Els Guiamets
Amb l'ampliació, es construirà un nou edifici al costat del celler actual. En total, el celler d'Els Guiamets sumarà 1.200 m2 útils addicionals que es destinaran a una nova ...
Convocada la beca d'investigació 'Eduard Puig Vayreda' per finançar estudis sobre la vinya i el vi de l'Empordà
Convocada la beca d'investigació 'Eduard Puig Vayreda' per finançar estudis sobre la vinya i el vi de l'Empordà
El Consell Regulador de la DO Empordà , la Càtedra del Vi i l'Oli de l'Empordà, la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Figueres -amb la col·laboració de la Universitat ...
Entrevista a Miquel Rius, gerent de Rius & Rius, per Jordi Melendo al 3 de vuit
Entrevista a Miquel Rius, gerent de Rius & Rius, per Jordi Melendo al 3 de vuit
Podeu llegir l'entrevista sencera de Jordi Melendo publicada a El 3 de vuit en el document adjunt.
Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Entrevista a Pinord: Aposta pel cava i el Montsant, de Ramon Francàs
Podeu llegir l'entrevista sencera publicada a La Vanguardia aquí.
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La DO Montsant tanca el 2018 molt satisfeta amb els resultats obtinguts tant a nivell comercial com de reconeixement
La Denominació d'Origen Montsant es mostra molt satisfeta amb el 2018 des de tots els punts de vista: comercials, de verema, de reconeixement... Ha estat un any intens on la DO s'ha afermat tant ...
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març
La DO Penedès i l'Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i botigues especialitzades ...
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El celler experimental Mas dels Frares produeix per primera vegada vi ibèric
El millor raïm de la varietat ull de llebre va servir per fer una collita sense precedents a les vinyes que envolten el Celler experimental Mas dels Frares. Un vi a l'estil ibèric, elaborat ...
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi
La Federació Espanyola d'Estudiants de Farmàcia ha celebrat a finals del mes de novembre el seu 29è congrés anual, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, ...
Projectes col·laboratius per innovar en el tap de suro
Projectes col·laboratius per innovar en el tap de suro
Des del segle XIX, Catalunya ha estat un nucli de la indústria surera a nivell mundial. I, des dels anys 90, aquesta indústria agroalimentària s'ha caracteritzat per una forta aposta ...
El celler Jean Leon presenta la ciutat de Nova York en imatges, de la mà del fotògraf Dess Salto
El celler Jean Leon presenta la ciutat de Nova York en imatges, de la mà del fotògraf Dess Salto
El celler Jean Leon acull, a partir del 14 de desembre i fins a mitjans de gener, una exposició del fotògraf malagueny Dess Salto sobre ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation