L’ACE - CEEC renova el patrocini amb l’empresa MASILVA.

L'empresa MASILVA, renova el patrocini amb l'ACE – CEEC.

Situada al cor de la indústria del suro a Santa Maria de Feira M.A.SILVA va ser fundada el 1972 per l'actual president executiu, Manuel Alves da Silva. Els seus principals principis són una sòlida estructura financera, una inversió contínua en tecnologia, en innovació i en una estreta relació amb els seus clients, així com una política de sostenibilitat.

El 2021, les vendes van superar els 74 milions d'euros a més de 4000 clients, a més de 40 països de tot el món. Amb una taxa mitjana de creixement anual del voltant del 10%, el Grup compta amb quatre plantes de producció a Portugal i sis plantes d'acabat a l'estranger (Espanya, França, Xina, EUA, Xile i Brasil), emprant 390 persones a tot el món.

M.A.SILVA

La maduresa d' una marca naturalment històrica

En celebrar el seu cinquantè aniversari, l'empresa es troba immersa en inversions que garanteixen el futur, la millora contínua i el desig de comunicar als seus clients la inspiració que comporta aquest projecte.

Des de 1972, M.A.SILVA ha romàs centrada en l'ambició de trobar i protegir el millor de la natura, retornant-li més del que se li demana . Està a l'avantguarda de la indústria del suro amb un procés de producció de taps de suro natural i tècnic 100 % vertical. Gràcies als processos i tecnologies avançades al servei de la producció, com NEOTECH® , ONEBYONE® i SARA ADVANCED® , l'empresa ha rebut diversos premis i distincions, especialment pel que fa a l'eliminació del TCA.

Després de 50 anys d'existència, M.A.SILVA es reinventa en un canvi, mantenint la relació simbiòtica entre la naturalesa i l'experiència del sector, així com el seu compromís amb el futur.

masilva

La nova identitat de M.A.SILVA reforça el seu esperit familiar i la professionalitat existent en el moment de la successió del seu fundador i president, Manuel Alves da Silva . El seu fill, José Silva , director general de l' empresa , consolida el compromís de mantenir el rigor i la professionalitat, així com la confiança dipositada en l' equip humà. José Silva subratlla l'èxit assolit i preveu nous anys d'evolució i revolució en el sector del vi. Els objectius de nivell de servei i atenció al client continuen sent prioritaris en els valors de proximitat, innovació i resiliència.

masilva
masilva

Amb la nova marca, més que un canvi visual, l'empresa pretén acostar-se al seu nucli vital, l'ecosistema, els boscos de suredes, però a través d'un llenguatge més tècnic. Per celebrar el seu 50è aniversari, l'empresa també reforça la seva posició com a líder tecnològic en la indústria del suro amb una nova firma de la marca, Premium Cork Stoppers , adaptada al principi de gestió de qualitat de la cadena de subministrament, a la qual s'afegeix la millor matèria primera, naturalment. Alhora, es desenvolupa un nou concepte de comunicació, – Naturally Better , que es basa en el fet que l'empresa té una Better Source , contribueix a una Better Nature i està formada per Better People .

Aquesta nova identitat també inclou nous colors, des dels verds de la natura fins als tons terra del bosc de sureres, el color del suro, els morats dels vins, així com el color daurat que representa la corona de la reina de les matèries primeres: el suro.

masilva

masilva

Aquest és, sens dubte, un any per celebrar tot el que M.A.SILVA ha aconseguit en els últims 50 anys i tot el que aconseguirà en el futur.

És hora de celebrar.

Brindem!

masilva

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation