Com impulsar i portar a terme l’operativa de comerç exterior d’una empresa del sector de l’alimentació

20/10
2022

Per poder importar i exportar amb èxit és important conèixer i analitzar amb antelació aquells aspectes que són necessaris per poder dur a terme una bona operativa de comerç exterior i, d'aquesta manera, minimitzar els costos i riscos que hi ha al comerç en general. Això té especial rellevància en aquests moments en què s'estan produint esdeveniments i canvis a nivell geopolític que estan impactant de ple en el comerç internacional, sumat a la nombrosa implementació de normatives i regulacions que exigiran a les empreses treballar amb més rigor, estratègia, planificació i millora de les operatives. En aquest curs, dividit en tres jornades, abordarem des d'una perspectiva pràctica els elements importants que cal tenir en compte per poder exportar mercaderies. Així mateix identificarem què fer i no fer a les operatives aportant recomanacions i suggeriments.

DATA I HORA

  • Dijous 20 d'octubre de 10h a 13h
  • Dijous 27 d'octubre de 10h a 13h
  • Dijous 3 de novembre de 10h a 13h

+Info

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation