SHOWROOM DEL VI CATALÀ 2022

07/11
2022
fins al dia 09/11/2022 
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Podreu contactar amb els cuiners de prestigi, sumillers i professionals de la gastronomia que hi assistiran, així com els prescriptors i xarxes socials especialitzades. L'esdeveniment té la finalitat de mantenir reunions i establir relacions de negoci amb prescriptors locals.

L'esdeveniment, dirigit a les empreses catalanes del sector del vi, té un enfocament comercial adreçat a professionals del sector (no està obert l'accés al públic general) i la finalitat és la de mantenir reunions i establir relacions de negoci amb prescriptors locals.

L'actuació va dirigida a facilitar el contacte amb els possibles compradors del sector Horeca, botigues especialitzades i gran distribució, principalment de Barcelona i zona metropolitana.

Per això, el Gastronòmic Fòrum ofereix el marc complementari on podreu contactar amb els cuiners de prestigi, sumillers i professionals de la gastronomia que hi assistiran, així com els prescriptors i xarxes socials especialitzades.

Els cellers podran fer exposició i tast de productes, presencialment i en format amb taules individuals.

+Info: https://prodeca.cat/ca/actuacions/showroom-del-vi-catala-2022

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation