FIVIN convoca ajuts per a la investigació sobre els efectes del consum moderat de vi en la salut amb el patrocini de l’OIVE

Consulta les bases de participació a The Science of Wine and Health

VEURE BASES DE PARTICIPACIÓ

La Fundació per a la Recerca del Vi i la Nutrició (FIVIN) llança la primera convocatòria d'ajuts per a projectes de recerca "Vi, Nutrició i Salut", amb el patrocini de l'OIVE, i amb l'objectiu d'impulsar estudis científics que abordin, des de l'àmbit nutricional i epidemiològic. des del punt de vista, els efectes biològics del consum moderat de vi i els seus components sobre la salut en el marc d'una dieta equilibrada.

Les beques, a les quals podran accedir investigadors i grups de recerca que desenvolupin la seva activitat en Universitats públiques i privades, CSIC i altres organismes de recerca públics i privats, hospitals i centres sanitaris d'Espanya, tindran una dotació màxima de 80.000 euros. El desenvolupament del projecte es realitzarà dins del territori espanyol i amb una durada màxima de dos anys.

La iniciativa compta amb el patrocini de l'Organització Interprofessional del Vi d'Espanya (OIVE) com a demostració de l'interès i el compromís del sector vitivinícola espanyol per una investigació rigorosa i científica dels possibles efectes sobre la salut d'un consum moderat de vi.

El termini de presentació de sol·licituds és del 15 de juliol al 30 de setembre . El període d'avaluació serà del 30 de setembre al 30 d'octubre, i l'adjudicació dels projectes es comunicarà el 15 de novembre de 2022.

No s'exclourà la concurrència amb altres ajuts, de caràcter públic o privat, si bé ha de quedar ben reflectit en la memòria descriptiva de la sol·licitud i valorat per la Comissió Avaluadora (CE).

fivin

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation