L’ACE-CEEc va assistir a l’acte de celebració del 20è aniversari del Consell Regulador de la DO Montsant.

L'ACE-CEEC va assistir el dia 1 de juliol a l'acte de celebració del 20è aniversari del Consell Regulador de la DO Montsant, als Jardins del Palau Robert de Barcelona.

En representació hi van assistir el president-degà, Pere Campos.

domontsant

La Denominació d'Origen Montsant va celebrar el passat divendres a Barcelona una festa per commemorar el seu 20è aniversari . Prop de 500 persones van voler acompanyar a la DO en aquesta fita, i ho van fer gaudint de més de 100 referències 40 cellers que vam participar de la celebració.

A més dels vins, els assistents van poder gaudir també de diverses expressions culturals com ara música, pintura en viu o malabars, que van amenitzar el vespre.

Pilar Just , presidenta de la DO Montsant, va aprofitar la trobada per agrair el suport de tots els assistents i fer patent “el sentiment d'orgull , d'agraïment i pertinença a una gran família ”. Així mateix, va reafirmar-se en la voluntat de seguir millorant en el futur: “Celebrem aquest 20è aniversari amb el convenciment que s'ha fet molt i bona feina, però amb la seguretat que tenim grans reptes pel davant . Assumirem aquests reptes amb la mateixa il·lusió, rigor i exigència que hem afrontat molts altres”.

La presidenta de la DO Montsant va estar acompanyada en el seu discurs per Alba Balcells , directora general de l'INCAVI, qui va felicitar la DO per aquests 20 anys d'història i per la bona feina feta en pro del vi català.

domontsant

domontsant

20 anys de DO Montsant

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d'Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60).

En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l'esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer , i amb l'excel·lència com a bandera.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation