Tastos creuats entre les associacions d’enòlegs i enòlogues de la Rioja i Catalunya

En el marc dels tastos creuats entre les associacions d'enòlegs de Rioja i Catalunya per l'intercanvi de coneixements enològics, el passat dimecres, 15 de juny, es va presentar una mostra representativa de varietats de raïm blanques de Catalunya als enòlegs de Rioja.

La presentació, amb més de 30 membres de l'associació riojana va ser tot un èxit d'assistència, va omplir la sala de tasts de la Universidad de La Rioja, i va generar gran interès entre els participants. La presentació va anar a càrrec de l'enòleg i membre de l'ACE, Pol Sancho, que va escollir 8 vins de diferents zones del territori català:

- Garnatxa Blanca. DO Terra Alta. Herència Altés Garnatxa Blanca. 2021

- Garnatxa Roja. DO Empordà. Singulars: Garnatxa Roja de Mas Llunes.

2020

- Picapoll. DO Pla de Bages. Abadal Picapoll. 2021

- Parellada. DO Conca de Barberà. Carles Andreu: Parellada. 2020

- Subirat Parent. DO Tarragona. Identitas de Cellers Blanch. 2020

- Pansa Blanca. DO Alella. Alta Alella Pansa Blanca. 2021

- Xarel·lo. DO Penedès. El Fanio del Celler Albet i Noya. 2020

- Cartoixà Vermell. Baix Gaià (s/DO). Mèdol Selecció del Celler 9+. 2019

tast rioja

tast rioja

tast rioja

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation