Aula de formació DOQ Priorat

El Consell Regulador de la DOQ Priorat impulsa la posada en marxa de l'Aula de Formació de la DOQ Priorat, que neix amb l'objectiu d'apropar la DOQ Priorat, a totes aquelles persones amants de la cultura del vi.

El projecte de l'Aula de Formació està concebut per a ser impartit de manera presencial a la seu del Consell Regulador i, de fet, ja s'han programat sessions per als mesos de juliol, agost, setembre, octubre, novembre i desembre. L'activitat, que té una duració aproximada de tres hores i mitja i es desenvoluparà en sessions impartides per tècnics del Consell Regulador i VITEC amb capacitat màxima de vint-i-cinc persones. El temari que s'hi impartirà es centra en:

• Territori

• Viticultura

• Del Raïm al Vi

• Anàlisi Sensorial

El temari de l'Aula de Formació ha estat creat des del Consell Regulador de la DOQ Priorat per a conèixer la singularitat de la història del vi vista des de la perspectiva prioratina, així com també les varietats de raïm autoritzades a la DOQ Priorat, el cicle de la vinya a les viles de la DO, entre d'altres. L'Aula de Formació també està concebuda com un aparador per a tastar els vins que expressen la tipicitat de la DOQ Priorat i per això en les sessions de l'Aula els assistents podran degustar vi negre, blanc, negre i blanc en criança i també un ranci.

L'Aula de Formació és presentada als cellers aquesta setmana en diverses sessions organitzades i amb caràcter intern, mentre que la primera de les sessions al públic en general tindrà lloc el proper divendres 1 de juliol.

Les reserves per poder assistir a les sessions de l'Aula de Formació de la DOQ Priorat es poden realitzar a través de la pàgina web de la DOQ Priorat i cada sessió tindrà un preu de 50€ per persona.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation