L’ACE-CEEC assiteix a al Tast magistral amb Meritxell Juvé, CEO de J&C Prime Brands i 4ª generació i l’equip tècnic de Juvé & Camps.

Juvé & Camps i Primeres Marques reuneixen més de 1800 professionals del sector a l'edició més esperada de MAGNIFICAT, coincidint amb la celebració del centenari del prestigiós celler.

● Primeres marques, l'exclusiva distribuïdora del grup J&C Prime Brands, ha reunit a seixanta de les més prestigioses cases nacionals i internacionals del vi i destil·lats en aquesta trobada biennal tan especial.

● Cellers com Jean Pierre Moueix, Louis Latour, Louis Roederer, M. Chapoutier, Markus Molitor, Gaja, Vinya Tondonia, Mas Martinet, Nonino i alguns dels millors châteaux de Bordeus, no s'han perdut aquesta gran cita amb el món del vi creada i impulsada per J&C Prime Brands.

● La jornada compta amb un programa exclusiu de tasts que van penjar el cartell de complet a escassos minuts d'obrir les seves inscripcions.

magnificat

MAGNIFICAT , la cita professional impulsada des de 2014 per Juvé & Camps i la distribuïdora Primeres Marques, s'ha celebrat el 7 de juny de 2022 juntament amb més de 1800 professionals del sector. Una trobada que ha donat cita a grans cellers, així com a sommeliers, compradors, experts, periodistes i crítics del panorama vitivinícola nacional i internacional en què no només s'han pogut gaudir de tasts magistrals i un nivell excepcional de vins, sinó també celebrar el centenari de la històrica casa a la seu de Espiells (Sant Sadurní d'Anoia).

Meritxell Juvé, 4a generació i CEO de Juvé & Camps, ha afirmat que “obrir les portes de casa nostra coincidint amb les celebracions del nostre centenari amb aquest nivell de participació i de la mà d'aquests grandíssims cellers, ha estat un veritable privilegi. No només hem estat envoltats de grans amics, sinó que a més hem pogut gaudir de la qualitat i l'excel·lència dels vins i escumosos que tots ells elaboren”.

magnificat 1

Per la seva banda, el director general de Primeres Marques, Philippe Eberlé, ha destacat que “en aquesta quarta edició de MAGNIFICAT hem pogut posar en valor la diversitat vitivinícola d'Espanya i la resta del món, i el valor de la gastronomia del nostre país, que afavoreix positivament el món del vi. Portem més de 40 anys treballant amb bona part dels cellers presents i ha estat tot un èxit de convocatòria, amb cellerers que han vingut de tots els punts d'Europa”.

La jornada ha comptat amb un programa exclusiu de tasts de primer nivell les places dels quals es van esgotar en menys de trenta minuts des de la seva obertura. Châteaux Margaux, una de les més llegendàries cases de Bordeus, presentada pel MW Álvaro Ribalta; tasts impartits de la mà de Markus Molitor i Gunter Küntsler, dos dels productors més prestigiosos d'Alemanya; un recorregut pels grans vins italians de la Toscana, impartida per una de les firmes més significatives d'Itàlia, Gaja; i un viatge per la garnatxa a través d'alguns dels seus millors elaboradors a nivell mundial, des de M. Chapoutier, Sara Perez, René Barbier, Telmo Rodríguez, Juan Asens, Marc Bournazeau o Joan Àngel Lliberia. Meritxell Juvé juntament amb el seu equip tècnic, ha presentat els propers 100 anys de Juvé & Camps i el seu projecte parcel·lari i també els vins d'alçada han comptat amb el seu protagonisme, des de la visió de Pagaments d'Anguix, l'última adquisició de J&C Prime Brands a Ribera del Duero, mitjançant un tast magistral de l'enòleg José Manuel Pérez Ovejas, assessor tècnic corporatiu del grup vitivinícola.

magnificat 4

Durant tota la jornada de MAGNIFICAT s'han tastat els vins de 55 cellers i destil·leries de tot el món, que han acudit amb les seves etiquetes més reconegudes, en un format de showroom tradicional. Aquestes han estat les marques que han format part dels vins i destil·lats exposats: Juvé & Camps, Propietat d'Espiells, Pagaments d'Anguix, Delamain, Glenfarclas, Dartigalongue, Nonino, Livio Felluga, Bellevoye, Roger Groult, El Pasador d'Or, Clément, Admiral Rodney, Morand, Cinquena do Noval, Ramos Pinto, Rei Ferran de Castella, Disznókó, Château Laribotte, Mas Martinet, Venus La Universal, Ànima Negra, Vinya Sastre, Cellers Pujanza, Terra Remota, Vinya Les Nenes, Orto Vins, Rafael Cambra, Edetària, Itsasmendi, Fefiñanes, Pegaso, Cinc Llegues, Cellers Menade, R. López d'Heredia, Abadia de Cova, Louis Roederer, Domaines Ott, Louis Latour, Simonnet Febvre, Léon Beyer, Jean-Pierre Moueix, De Ladoucette, Régnard, Marc Brédif, Markus Molitor, Künstler, Josephinen, el Sr. Chapoutier, Veá, Pedroni, Château de Peix, Château Pichon Comtesse Lalande, Château Pichon Baron, Château Suduiraut, Château Montrose, Château Palmer, Château. Éxupery, Château Beychevelle, Château Figeac, Domaine de Chevalier i Château d'Yquem.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation