La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari amb una festa a Barcelona

La DO Montsant celebra el seu 20è aniversari amb una festa a Barcelona.

La Denominació d'Origen Montsant continua amb els actes de celebració del seu 20è aniversari . Després d'haver celebrat tastos per a professionals i sessions formatives a escoles d'hostaleria i sommelieria, ara és el torn de celebrar aquest aniversari amb els fidels als vins Montsant.

Així, la DO Montsant organitza una festa el pròxim divendres 1 de juliol al Palau Robert de Barcelona per tal de poder brindar amb tots aquells que han fet gran, any rere any, la DO Montsant. Serà un acte de vespre (de 19h a 23h ) on els vins Montsant estaran acompanyats de gastronomia , música i activitats culturals per tal de fer d'aquesta una festa d'aniversari a l'alçada de la fita.

aniversari DO

20 anys de DO Montsant

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d'Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60).

En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l'esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer , i amb l'excel·lència com a bandera.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation