Cultura de la seguretat alimentària

01/07
2022
Cultura de la seguretat alimentària. Jornada tècnica en línia el divendres 1 de juliol de 2022.
Presentació

Des de l'Escola Agrària i Alimentària de l'Empordà s'organitza aquesta jornada amb l'objectiu de donar a conèixer els requeriments de les normes de la Iniciativa Mundial de Seguretat Alimentària (GFSI) respecte al concepte de cultura de la seguretat alimentària.

Programa

10.30 h Presentació de la jornada

10.40 h Què és la cultura de seguretat alimentària?

11.00 h Requeriments legals

11.40 h Requeriments BRC- IFS- FSSC

12.20 h Elements de la cultura de seguretat alimentària

13.00 h Implantació d'un pla de cultura de seguretat alimentària

13.20 h Torn de preguntes

13.30 h Cloenda de la jornada

Totes les ponències aniran a càrrec de la Sra. Isabel Lorente, auditora d'SGS International Certification Services Ibérica S.A.U.

Inscripcions

A través de: Inscripcions

Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l'Empordà

Sra. Mònica Pascual

Tel.: 972 630 123

A/e: monica.pascual@gencat.cat

Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l'enllaç d'accés a l'aula virtual des d'on podreu seguir-la.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation