L’ACE-CEEC assisteix a l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2021

L'ACE-CEEC assisteix a l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2021, que es va celebrar el dia 7 de juny, al Teatre Nacional de Catalunya.

Els Premis Nacionals de Recerca, convocats pel Govern de Catalunya i l'FCRI, fomenten el reconeixement social de la ciència i l'activitat dels investigadors/ores, mecenes, empresaris/àries, emprenedors/ores i comunicadors/ores.

Els guardonats de l'edició d'enguany són:

  • Maciej Lewenstein, professor d'investigació ICREA a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO); director del grup de recerca en Teoria de l'Òptica Quàntica, Premi Nacional de Recerca.
  • Jelena Radjenovic, professora d'investigació ICREA a l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA), Premi Nacional de Recerca al Talent Jove.
  • El programa "Som investigadores", del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), Premi Nacional de Comunicació Científica.
  • Fundació Banc Sabadell, Premi Nacional de Mecenatge Científic.
  • Centre de Visió per Computador i Intel Intelligent Systems Lab pel simulador Carla, Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.
  • Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) i ICREA per Ona Therapeutics, Premi Nacional a la Creació d'una Empresa de Base Científica.

L'acte va ser presidit M.Hble.Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i comptà amb la participació de l'Hble. Sra. Gemma Geis, consellera Recerca i Universitats i presidenta de l'FCRI.

Pere Aragonès

president degà

Més info dels premis: https://premisnacionalsrecerca.fundaciorecerca.cat/frontend/

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation