“Vi per Vida” torna per celebrar la 20a edició del seu tast solidari

Vi per Vida torna amb força aquest 2022 per celebrar la 20a edició del seu ja tradicional tast solidari mantenint viu el principal objectiu: donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació contra el càncer. Aquest nou tast tindrà lloc el proper 12 de juny a les 19 h al municipi de Bellpuig (Lleida).

a

Concretament, l'acte es farà al Jardí de la Llotja de Bellpuig i, com és habitual, anirà a càrrec del sommelier i impulsor de la iniciativa, Xavier Ayala. Un total de 100 persones podran participar en el 20è tast solidari, una edició molt especial que es recupera després d'haver-se posposat en dues ocasions per la situació sanitària.

Així doncs, les entrades que es van adquirir pel tast aplaçat de novembre seran vàlides per a aquesta nova edició. D'altra banda, les persones que decideixin assistir-hi, podran comprar les seves entrades a l'Ajuntament de Bellpuig per 10€. Amb el preu de l'entrada s'inclou un petit obsequi -un obridor personalitzat de Pulltex-, i el tast de 5 vins de denominacions d'origen diferents: DO Costers del Segre, DO Catalunya i Corpinnat.

Vi per Vida, 8 anys de compromís

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l'abril del 2014 impulsada per Xavier Ayala. L'associació es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi amb l'objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi.

Fins a dia d'avui, s'han organitzat 19 tastos a diferents municipis de Catalunya i els fons recollits han estat destinats a un programa específic d'investigació en càncer i metàstasi de l'IRB Barcelona. D'altra banda, “Vi per Vida” col·labora també amb el #RepteMetàstasi , iniciativa posada en marxa per l'IRB Barcelona amb l'objectiu d'implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation