Presentació de les restes arqueològiques descobertes sota una vinya de Jean Leon

a

El dimarts, 17 de maig, d'11:00 a 13:00 hores, al celler Jean Leon, presentarem als mitjans de comunicació els resultats de la intervenció arqueològica que ha dut a terme l'equip d'ArqueoVitis durant cinc setmanes a la finca de Jean Leon. El jaciment, descobert arran dels treballs de preparació d'una vinya, consta d'una desena de sitges de l'època ibera, de fa 2.200 o 2.300 anys. L'excavació d'aquestes sitges ha proporcionat evidències en forma de ceràmiques i altres troballes dels primers viticultors que van viure en aquest indret.

La presentació anirà a càrrec dels arqueòlegs que han dirigit l'excavació, Dani López i Mireia Sabaté, que mostraran les peces més rellevants. També participaran el director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Andreu Felip Ventura, l'alcalde de Torrelavit Manuel Raventós i la directora de Jean Leon Mireia Torres.

Després de la presentació es visitarà el jaciment i s'oferirà un aperitiu amb vins del celler.

Acte: Roda de premsa de presentació de troballes arqueològiques

Data: Dimarts, 17 de maig del 2022

Hora: D'11:00 a 13:00h

Lloc: Celler Jean Leon (Torrelavit)

https://goo.gl/maps/XBusUm2DHjawocDE6

Nota: s'habilitarà transport des de Vilafranca i Barcelona.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation