Fira dels Patrocinadors – 13 de maig de 2022

Enguany podem tornar a celebrar la Fira de Patrocinadors a la Facultat d'Enologia com altres anys. Després de la interrupció per a la Covid-19 reiniciem aquesta activitat que uneix la Facultat, els estudiants i els enòlegs amb els proveïdors del sector que ens patrocinen.

Organitzada pel Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enòlegs conjuntament amb la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili.

Les xerrades aniran a càrrec dels responsables de les empreses patrocinadores: AGROVIN, AEB, CAVATAP, DIAM, MASILVA & GARZON, CUNOVESA, DIGILTEA Soluciones - ICB Consulting i LALLEMAND BIO i exposaran les seves opinions, recerques i novetats tant d'algun nou producte tret per l'empresa o els últims avanços en I+D, o bé de les seves experiències vitals. També estaran disponibles en els seus estants per donar quanta informació calgui a tots els interessats.

Per tost aquells que vulgueu escoltar les explicacions dels nostres proveïdors hi sou convidats.

Divendres, dia 13 de maig 2022 de les 9 h a les 14 h

Facultat d'Enologia Campus Sescelades (C/ Marcel-lí Domingo, 1 – Tarragona).

Es prega confirmar assistència enviant un correu electrònic ace@enolegs.cat

A continuació teniu el programa.

a

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation