Retalls d’actualitat

Conferència Salvador Manjón a la URV

Com es va informar en el seu moment, Salvador Manjón Estela, Director de “La Semana Vitivinícola” (SEVI), s'incorporà com a membre del Jurat de la XXª edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” que convoca la Facultat d'Enologia de la URV i patrocina “Rius i Rius Assessors”.

a

La Comissió organitzadora del Premi, mitjançant aquesta incorporació, pretenia, a més del reconeixement al personatge, homenatjar a la SEVI com a publicació especialitzada i tècnica, degana del sector vitivinícola espanyol, pel seu 75è aniversari, celebrat el 2020. La SEVI, publicació de referència en tots els àmbits del sector (enologia, viticultura, indústria auxiliar, economia sectorial, ...) és font de informació indispensable, tan per a les principals institucions i organitzacions de la vinya i el vi espanyoles, com internacionals.

A més, Salvador Manjón, es feu càrrec de la Conferència Magistral de l'acte de clausura del lliurament del Premi, que tingué lloc (de manera excepcional, amb les corresponents mesures de seguretat preventives) en el Paranimf de la URV i que titulà “La Mejor promoción, el conocimiento”.

Donat que aquesta Conferència a suscitat un creixent interès entre els operadors del sector vitivinícola, Rius&Rius la posa a disposició de tots aquells que la vulguin gaudir mitjançat el següent enllaç: http://www.riusirius.com/documents/conferncia_sme.pdf

Audiovisual commemoratiu XXè premi “Jaume Ciurana”

En el marc preparatori del programa d'actes de la que va ser la XXª edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” va cristal·litzar la proposta d'elaboració d'un audiovisual recopilatori del que ha estat la celebració d'aquest Premi al llarg de dues dècades.

b

En aquesta línia es convingué una trobada amb la Degana de la Facultat de lletres/Comunicació i en sorgí la proposta d'impulsar un Conveni de Cooperació Educativa entre Rius & Rius Assessors i el Departament dels Estudis de Grau de Comunicació Audiovisual, enquadrat en el sí de la Facultat de Lletres, per tal d'encarregar aquest treball de pràctiques a aquells alumnes destacats en els seus estudis que poguessin estar interessats en el tema. Es considera que aquests tipus de pràctiques aporten als estudiants un complement formatiu relacionat amb els seus estudis i/o una posada en pràctica dels continguts acadèmics del seu ensenyament.

Realitzades les proves pertinents, va resultar seleccionada per a la realització d'aquest audiovisual commemoratiu de la XXª edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana”, l'estudiant del Grau de Comunicació de la URV, Laia Favà Dols, de Tortosa, a la que es va lliurar la beca extraordinària amb la que va ser dotat el treball. https://www.youtube.com/watch?v=2kDsUpYCkX0

R&R present al 7è Congrés de Dones d'Empresa

Un any més R&R ha estat present (Sara Rius, CEO del Grup) en aquests Congrés que es desenvolupà a l'emblemàtic Edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

c

El col·lectiu “Dones d'Empresa” de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha celebrat, recentment, el seu 7è Congrés. Congrés que ha recuperat la presencialitat, després del format híbrid obligat de l'edició anterior, que aglutina dones emprenedores, empresàries, directives i executives, amb l'objectiu de donar-se suport, compartir experiències i crear xarxa personal i comercial entre les participants, tot col·laborant en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i de representació.

En aquesta edició la jornada es desenvolupà per mitjà d'una sèrie de ponències, taules de debat de configuració diversa, tallers, i amb una conferència central a càrrec d'una de les Vicepresidentes de la Cambra de Comerç de Barcelona i presidenta de l'ODEE (Observatori Dona, Empresa i Economia).

Dones d'Empresa ha pretès, amb aquest Congrés, una posada al dia en matèria de gestió d'empresa i formació de gran nivell a les dones emprenedores, empresàries, directives i executives (com ja s'ha mencionat) tot potenciant el talent femení.

La trobada ha assolit plenament els seus objectius: erigir-se en un referent a Catalunya en el seu context de dona i empresa.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation