Convocatòria de l’Assemblea General Ordinària del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i de l’Associació Catalana d’enòlegs.

Dissabte 19/02/2022
El president-degà, per acord de la Junta, convoca l'Assemblea General Ordinària del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l' Assemblea General Ordinària de l'Associació Catalana d'enòlegs, que enguany és també de renovacions parcials de les Juntes corresponents.

S'informa que les Assemblees es celebraran presencialmen t i també de forma telemàtica via Teams.

Data: 19 de febrer de 2022, a les 9:30 h en primera i a les 10:00 h en segona convocatòria.

Presencial: GIRÓ RIBOT (Finca el Pont s/n - Santa Fe del Penedès).
Online: a través de la plataforma Teams.

Descarregueu-vos la Convocatòria General Ordinària CEEC i ACE, al final hi trobareu els dos documents PDF per descarregar.

Us informem que d'acord al que preveuen els estatuts del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, la renovació de la Junta de Govern del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, correspon cessar i per tant s'han de renovar per un termini de 4 anys els càrrecs de degà/ana, vicedegà/a, secretari/a, tresorer/a i 5 vocals.

El termini de presentació de candidatures a la secretaria del Col·legi finalitzarà el dia 1 de febrer de 2022 a les 17 h . i s'han de formalitzar d'acord amb el que preveuen els nostres estatuts.

Pel que fa a la renovació parcial de la Junta Directiva de l'Associació catalana d'Enòlegs afecta als següents càrrecs, a l'esgotar-se el seu període de temps establert pels estatuts: President, Vicepresident 3er, Secretària, Vicetresorera, dos Vocals, i dos vocals suplents.
S'obre ara, d'acord amb el que és previst al reglament per l'elecció de la Junta Directiva, el període de presentació de candidatures que s'hauran de presentar en el domicili social de l'ACE amb una antelació mínima d'un mes a la celebració de l'Assemblea General Ordinària.

Serviran també per aprovar els resultats de l'exercici 2021, la memòria d'activitats, el pressupost del 2022, i el programa d'actuació per al 2022, entre altres temes.


Per tot això us emplacem a assistir presencialment o a connectar-vos via online atesa la importància de l'Assemblea i de les temàtiques a tractar , i en cas de no poder-hi assistir podeu delegar el vostre vot a un altre associat/col·legiat, descarregueu-vos el vot delegat. Trobareu tots els PDF's descarregables al peu.


Es prega confirmar assistència telefonant o enviant un correu electrònic a ace@enolegs.cat abans del dia 17 de febrer , especificant si assistireu presencialment o online. Uns dies abans us facilitarem l'enllaç via correu electrònic perquè us pugueu connectar.

Cal recordar que, d'acord amb els nostres estatuts, per poder assistir a les Assemblees s'ha de ser associat/a col·legiat/da.


Us esperem, la teva opinió compta!

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation