El Tast Solidari Vi per vida torna de nou per celebrar la 20a edició

  • El 20è Tast Solidari tindrà lloc el proper 27 de novembre al Castell de Bellpuig
  • Es tracta d'una edició molt especial ja que el 2020 no es va poder celebrar el tast solidari degut a la situació sanitària

a

El dissabte 27 de novembre tindrà lloc una nova edició del tast solidari organitzat per “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer.

Se celebrarà a partir de les 19h al Castell de Bellpuig i tothom qui vulgui participar pot passar a recollir la seva entrada a l'Ajuntament de Bellpuig o directament al castell abans del tast. La recaptació de les entrades anirà a un fons destinat a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

El tast anirà de nou a càrrec del sommelier Xavier Ayala, impulsor de “Vi per Vida”, i durant l'acte es tastaran 5 vins diferents de la DO Catalunya, DO Costers del Segre i DO Penedès.

Aquesta edició és a més molt especial, ja que el 2020 no es va poder celebrar degut a la situació sanitària. És per això que enguany es farà la donació també de l'any 2019.

Vi per Vida, des del 2014 lluitant per la causa

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l'abril del 2014, impulsada pel sommelier Xavier Ayala. L'associació es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi amb l'objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi.

Fins a dia d'avui, s'han organitzat 19 tastos a diferents municipis de Catalunya i els fons recollits han estat destinats un programa específic d'investigació en càncer i metàstasis de l'IRB Barcelona. D'altra banda, “Vi per Vida” també col·labora amb el #RepteMetàstasi, iniciativa posada en marxa per l'IRB Barcelona amb l'objectiu d'implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation