Tres corpinnats, millors vins de la Guia de Vins de Catalunya 2022

Els tres CORPINNAT Enoteca Gramona Brut Nature 2006, Turó d'en Mota 2007 de Recaredo i Sabaté i Coca Reserva Familiar 2012 han estat premiats aquest dilluns com els millors vins de La Guia de Vins de Catalunya i el Rosselló 2022. Els cellers Gramona, Recaredo i Sabaté i Coca han rebut el premi durant la Festa dels Millors que l'equip de la Guia de Vins ha recuperat un any després de l'aturada per la pandèmia de la Covid-19.

a

Amb 9,86 punts, la millor puntuació mai obtinguda a La Guia , els tres corpinnats dels cellers Gramona, Recaredo i Sabaté i Coca han estat escollits com els millors escumosos de la Guia i alhora han resultat els vins més ben puntuats de l'edició. A més, Enoteca Gramona Brut Nature 2006 ha estat escollit també com el millor vi de cupatge tradicional.

b

Les bones puntuacions obtingudes, per sobre de 9,50 punts, per part de tots els escumosos CORPINNAT que han participat a La Guia d'aquest any —Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló i Can Descregut — els han permès ser presents a la Festa dels Millors. Aquests resultats confirmen els valors de CORPINNAT com una marca al servei dels cellers que busquen expressar el territori amb la màxima qualitat en els seus productes.

Artícle a corpinnat.com. Ves-hi!

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation