Congrés Internacional ACE de l’Enologia i del Cava

«Biomolècules i innovació disruptiva en enologia»

Data: 5 de Novembre de 2021

a

Durant la jornada tècnica, es realitzaran diferents conferències amb l'objectiu de millorar el coneixement sobre els temes d'actualitat presentats i a la tarda un tast de diferents Proseccos de Véneto (Itàlia), vins escumosos emblemàtics a nivell internacional que marquen tendència.

Al vespre amb el lema de “La Nit de l'Enologia” , es convoquen els premis anuals per reconèixer la tasca dels enòlegs i enòlogues i altres personalitats del sector en la promoció de l'enologia i el món del vi, i retre'ls homenatge.

Podeu consultar el programa en pdf.

Per a més informació i inscripcions ace@enolegs.cat

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation