Visita la nova web d’Acenologia

Després de mesos de feina, finalment activem la nova web d'Acenologia.

Us convidem a consultar-la en la mateixa adreça de sempre: www.acenologia.com

L'històric format que has consultat fins ara, creat a inicis del segle XXI i publicat al setembre de 2000, ha donat pas a una publicació més moderna, àgil, manejable i gràficament d'acord amb les preferències actuals.

a

MANUAL D'USUARI

Com tot nou recurs, mereix unes breus indicacions

1 El domini acenologia.com incorpora un certificat SSL.

Ara és https ://www.acenologia.com . Assegura't que en el teu navegador aparegui la s .

2 Les direccions (URL) dels articles, notícies i documents, s'han mantingut, però abreujant-los. Especialment eliminant l'extensió final ".htm". Suprimint aquesta part final de qualsevol URL s'obté l'arxiu en el nou format.

Exemple:

  • La URL: http://www.acenologia.com/noticias/digitalizacion_not_176_0620.htm
  • Converteix-la en: https://www.acenologia.com/noticias/digitalizacion_not_176_0620

3 Si tens dificultats per a trobar l'article que cerques, o prefereixes seguir amb el web "de sempre", tens la Biblioteca (www.acenologia.com/biblioteca ), que et permet accedir a tots els continguts de la publicació en el format anterior. Per a accedir a qualsevol contingut, has de substituir les "www " per "biblio " si disposes de la URL anterior…

Exemple:

  • La URL: http://www.acenologia.com/noticias/digitalizacion_not_176_0620.htm
  • Converteix-la en: http://biblio.acenologia.com/noticias/digitalizacion_not_176_062

… o escriure el títol de l'article o paraules clau en el cercador que apareix en Biblioteca .

b

NOVETATS FUNCIONALS

“Els límits de la meva llengua [ja no] són els límits del meu món”

En el món digital, l'idioma no és (no hauria de ser) una barrera d'accés al coneixement com clamava el filòsof Wittgenstein.

Acenologia incorpora el millor sistema actual de traducció automàtica, de l'espanyol, que és l'idioma per defecte de la publicació, al

  • Anglès
  • Francès
  • Català

Si el teu navegador està configurat per a això, Acenologia t'oferirà els seus continguts en l'idioma que tinguis habilitat per defecte (dels disponibles). Però sempre pots canviar manualment d'idioma, seleccionant la bandera corresponent en la barra superior:

c

“Balcó [digital] amb vistes”

Sigui com sigui la pàgina d'Acenologia que estiguis consultant, a la teva esquerra sempre disposaràs d'una breu relació de les entrades més vistes pels usuaris, i un recordatori de les últimes novetats de la publicació, perquè estiguis puntualment informat del que està interessant als usuaris, i als editors.

d

Per a no perdre's en el bosc [web]

Si has arribat a un article científic a través d'una cerca o una ressenya i vols “desfer camí” per a disposar de la resta d'articles que formen el dossier al qual pertany el document que estàs consultant, no tens més que fer clic en el títol anterior al de l'article en les ruta de navegació o “molles de pa” (breadcrumb ), que apareix en la capçalera de la pàgina:

e

Ens preocupen les galetes de la teva seguretat

No les recollim, si tu no vols (no som els ocells de Hansel i Gretel). I sabrem de tu el just que vulguis explicar-nos. Però si ens facilites les teves cookies podrem oferir-te un millor servei i facilitar-te aquells articles i matèries que sabrem que t'interessen. Pots gestionar les cookies en la barra que apareix al peu del web.

Complim el reglament europeu de protecció de dades (RGPD) rigorosament.

f

En un pròxim butlletí t'explicarem les novetats d'Acenologia quant a continguts i disseny . Que no són poques.

Esperem que gaudeixis de l'experiència!

A més:

Estem preparant la pròxima actualització de continguts, amb la qual estrenarem una temàtica a la qual fins ara no havíem dedicat suficient atenció. Esperem que sigui un dipòsit d'informació enològica.

ACENOLOGIA.COM

Posa't al dia amb tota la informació a www.acenologia.com

Si t'agrada aquest butlletí i vols rebre'l, pots subscriure't a:

https://www.acenologia.com/suscribete/

g

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Fatal error: Call to undefined function imagettfbbox() in /home/enolegs/www/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 140