LA DELEGADA DEL GOVERN A GIRONA I LA DIRECTORA TERRITORIAL D’ACCIÓ CLIMÀTICA VISITEN L’ICSURO.

La delegada del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral , i la directora dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Girona, Elisabet Sánchez , han visitat aquest divendres la Fundació Institut Català del Suro , on s'han reunit amb representants del seu patronat, encapçalat pel seu president Joan J. Puig , i amb el seu director, Albert Hereu .

a

L'objectiu de la visita ha estat oferir-los una aproximació global al sector surer i a la tasca de la fundació ICSuro , des de la investigació i la recerca de noves aplicacions basades en el material fins a la feina del Cork Center Laboratory, que treballa amb rigor per donar un servei excel·lent a les indústries surera i vitivinícola.

b

Durant la reunió posterior a la visita, l'ICSuro ha exposat les necessitats del sector i ha traslladat a les representants del govern les seves línies estratègiques 2020-2025 , que han estat consensuades pels diferents actors del sector surer i que aborden qüestions com la bioeconomia del sector, la difusió del valor de les suredes, l'aprofitament sostenible i la regeneració dels boscos o la contribució del tap en l'evolució positiva dels vins.

La trobada ha estat molt positiva i ambdues parts s'han emplaçat a treballar plegades pel bon tarannà del sector.

També et pot interessar:

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation